.

  • Naujiena

Ultratec Pilnas miško priekabos komplektas

€ 3347.94  





Prekės kodas:  252514

Kiekis

Specifikacijos ir savybės

  • Matmenys 4500 x 1270 x 1200
  • Svoris apytiksl. 198 kg
  • Keliamoji galia 1500 kg
  • Struktūra
  • Cinkuota elektroda / milteliniu būdu
  • Stiprios 4 sluoksnių žemo slėgio visureigės padangos
  • Atraminis stovas

Su šiuo gaminio paketu miško darbus atliekate kaip profesionalas. Miškininkystės darbuose priekaba reikalauja ypatingo patvarumo, bet ir lengvumo. Rąstų priekaba – pagalbininkas, pateisinantis savo žodį ir nenuviliantis net ankštose erdvėse. Saugiai nuvežkite iki 3,5 metrų medienos į savo tikslą!

Rąstų priekaba judri miške ir kieme. Vamzdinio karkaso vežimėlis pagamintas iš kokybiškų ir patvarių medžiagų, nešlubuoja net kartais atsitrenkus į medinę lentą. Dėl savo lengvumo galite gabenti didelius medienos krovinius net ir sudėtingomis sąlygomis. Sumani atraminė koja neleidžia vežimėliui apvirsti, todėl galite saugiai krauti krovinį.

Po ilgos dienos net 50 kg sveriantis medinis rėmas jaučiasi sunkus. Į šį paketą įeina kranas, kuris, žinoma, nekirs medžių už jus, bet puikiai padeda pakelti sunkius rėmus. Kėlimo galia yra 200 kg, o tai atitinka maždaug. 4 metrų ir 30 cm storio mediena! Naudodami 15 metrų ilgio gervės trosą, galite atnešti medžius dar toliau. Žinoma, tvirtos rąstų žirklės taip pat yra pakuotės dalis. Tausokite jėgas ir nugarą ir išsirinkite šią gaminio pakuotę kaip savo draugą miške!

Į paketą įeina:
1 vnt Ultratec miško priekaba
4vnt Ultratec gultai, sulankstomi
1vnt Ultratec kranas, įsk. atraminė koja
1vnt Ultratec gervės pakuotė
1vnt Ultratec gervės apsaugos plokštė
1vnt Rąstų vežėjas

Dažų kodas juodas: RAL9005
Dažų kodas raudonas: RAL3020

Reikalingas tam tikras surinkimas

Ultratec


Naudodami Ultratec keturračių priekabas ir priedus padidinkite efektyvumą ir malonumą darbui kieme – viskas visada dera! Galite nesijaudindami pritvirtinti Ultratec vežimėlį ir norimus priedus prie keturračio, mažo traktoriaus ar sniego motociklo galo ir pasitikėkite kokybe. Visi mūsų gaminiai sukurti ir išbandyti, kad atitiktų ir profesionalų poreikius.