.

  • Akcija
  • Naujiena

Plastex semtuvas 3,5 l raudonas

€ 6.73
€ 6.26  



Prekės kodas:  251101

Kiekis

Aukštos kokybės rankinis semtuvas. Idealiai tinka valtims, taip pat gali būti naudojamas irklavimui. Pagaminta iš maistinio plastiko, todėl netgi gali būti saugiai naudojamas pašarams duoti arkliams! Saugus pasirinkimas!

Rankinis užtrauktukas 3,5l. Spalva Raudona. Maisto klasės medžiaga. Be BPA. Pagaminta Suomijoje.

Matmenys: A18 x P21,5 x D12,5 cm. Talpa 3,5l.

Plastex


Plastex pristato kokybiškus produktus nuo 1936 metų. Ši ketvirtos kartos šeimos įmonė veikia Suomijoje ir turi gamyklą bei sandėlį Lohja mieste. Plastex yra žinomas dėl savo atsakingų ir saugių operacijų, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia aukštos kokybės, patvarių plastikinių gaminių. Bendrovė yra įsipareigojusi siekti darnaus vystymosi ir atsakingo verslo praktikos visais lygmenimis. Jie naudoja tik tvarias medžiagas ir gamybos procesus, sumažindami poveikį aplinkai ir užtikrindami aukštą produktų kokybę ir saugumą.
Plastex gaminių asortimente yra įvairių plastikinių daiktų, tokių kaip vandens indai, laistytuvai ir kiti būtini aktyviam gyvenimo būdui reikalingi daiktai. Jų gaminiai atitinka visus saugos reikalavimus ir standartus, yra sertifikuojami ir išbandomi, kad būtų užtikrintas saugumas bet kokiomis sąlygomis.