.

  • Akcija
  • Naujiena

CTEK įkroviklio laikiklis 300 montuojamas PRO25 / MXT14

€ 43.91
€ 38.53  



Prekės kodas:  250012

Kiekis

Įkroviklio laikiklis 300 yra specialiai sukurtas taip, kad galėtumėte montuoti didesnius 300 W CTEK įkroviklius ant sienų, rampų arba pakabinti ant transporto priemonės durų, todėl puikiai tinka dirbtuvėms ir garažams. Įkroviklio laikiklio 300 plokštė yra prisukama tiesiai ant įkroviklio galinės dalies, taip pat yra kablys, padedantis saugiai laikyti laidus. Prietaisas turi patvarias gumines kojas, todėl įkroviklį galite uždėti ant priekinių stiklų ar kėbulo, nebraižydami automobilio dažų.

CTEK


Baterijos efektyvumo didinimas nėra tik šūkis – tai yra viso mūsų veiklos ir kiekvieno gaminamo gaminio esmė. Tai reiškia, kad peržengiame mokslinių tyrimų ir plėtros ribas, kad rinkai pateiktume naujas akumuliatorių įkrovimo technologijas.

Mūsų klientai iš mūsų gaminių tikisi tik geriausio, nesvarbu, ar jie juos naudoja namuose, dirbtuvėse, kaip esminę savo kasdienio darbo dalį ar net lenktynių trasose. Ir mes lenkiame konkurentus, nes nuolat tobulėjame ir nuolat diegiame naujoves. Apsidairykite aplinkui ir pamatysite, kad visa mūsų organizacija gyvena ir kvėpuoja šiuo požiūriu. Ten, kur kiti išsiplėtė, mes ir toliau siekiame maksimaliai padidinti akumuliatoriaus veikimą.

Štai kodėl CTEK yra pasaulinė baterijų valdymo sprendimų rinkos lyderė.