.

Žibintuvėlis NITECORE TIKI UV

€ 81.97
€ 57.38  





Prekės kodas:  222794

Kiekis

Aptinka tai, ko nepastebi akys. Įrengta UV šviesa, jį gali naudoti kriminalistai dokumentų originalumui patikrinti ir kt. Jis taip pat sukuria baltą šviesą, kuri yra maloni akims ir turi aukštą spalvų perteikimo indeksą. Naudodami turimus darbo režimus galite pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius. Jo lengvas ir kompaktiškas dizainas leidžia patogiai laikyti, o su pridedama rankena gali būti naudojamas kaip raktų pakabukas. Jame yra keletas saugos funkcijų, užtikrinančių saugų įkrovimą. Jo energiją galite atnaujinti per USB laidą (nepridedamas).

Žibintuvėlyje naudojama UV šviesa, kurios maksimali galia yra 1000 mW. Tai bus naudinga įvairiose situacijose. Su juo galite patikrinti dokumentų ar banknotų autentiškumą, ar nėra tam tikrų gyvūnų ir žmonių odos ligų, vabzdžių ir kt. Taip pat galite pasiimti į stovyklą arba naudoti skaitymui.

TIKI UV yra aprūpintas įvairiais darbo režimais: UV šviesa, balta šviesa ir balta įspėjamoji lemputė. Taip pat galite reguliuoti ryškumą, kad galėtumėte pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius.

Žibintuvėlis pagamintas iš skaidraus PC, kuris yra atsparus ugniai, o TIKI UV priekis – aliuminio apdaila. Ergonomiškas ir apgalvotas dizainas užtikrina patogų naudojimą ir gerą šilumos išsklaidymą. Gaminys sveria tik 10,5 g, o jo matmenys – 55 x 14,7 mm. Gale esanti rankena leidžia patogiai pritvirtinti raktus. Didžiausia keliamoji galia yra 30 kg.

TIKI UV pasižymi dideliu CRI, todėl puikiai atspindi natūralias spalvas jų neiškraipydama. Žibintuvėlio CRI yra ≥90, todėl spalvos išlieka ryškios, o TIKI UV generuojama balta šviesa nesukelia diskomforto akims.

Žibintuvėlyje yra įmontuota 130 mAh ličio jonų baterija, kurios veikimą galima palyginti su AAA baterija. Tai suteikia apie 2 valandas UV šviesos veikimo. Be to, intensyvumas budėjimo režimu yra 1 μA, todėl šiuo režimu jis gali veikti iki 365 dienų. Žibintuvėlio energiją atnaujinsite USB laidu (į komplektą neįeina). Mėlynas indikatorius informuos apie įkrovimo procesą. Įkrovimo metu taip pat galite naudoti TIKI UV.

TIKI UV turi daugybę saugos funkcijų, užtikrinančių saugumą įkrovimo metu. Žibintuvėlis apsaugotas nuo per didelio iškrovimo, perkrovimo ir trumpojo jungimo. Be to, įkrovimas nustos veikti, kai akumuliatoriaus lygis pasieks 100%.

Žibintuvėlis turi vieną mygtuką, kuriuo galima jį įjungti/išjungti arba keisti režimą. Galite greitai ir patogiai įjungti UV šviesą, keisti ryškumą ir kt. Taip pat galite naudoti specialų režimą, kad užtikrintumėte savo saugumą žygiuodami sutemus. Jei norite įjungti TIKI UV, du kartus paspauskite maitinimo mygtuką. Šis sprendimas neleis netyčia įjungti žibintuvėlio.

Nitecore žibintuvėlis yra IP66 atsparus vandeniui ir dulkėms, todėl jį galite naudoti ir lyjant. USB įkrovimo prievadas padengtas silikoniniu dangteliu, kad apsaugotų jį nuo pažeidimų.

Specifikacijos:

  • Maksimali galia: 1000 mW
  • Maksimalus veikimo laikas: 2 h 0 m / 0,08 d
  • LED: Luminus SST-10-UV
  • Specialieji režimai Blyksi įspėjimas
  • Spindulio spalva: UV šviesa
  • Ilgis: 55 mm / 2,17 colio
  • Galvutės dydis: 14,7 mm / 0,58 colio
  • Svoris: 10,5 g / 0,37 uncijos
  • Veikimo režimai:
    • UV šviesa: aukšta: 1000 mW / 1h, žema: 180 mW / 2h
    • balta šviesa: aukšta: 70 lm / 30min / 12 m / 36 cd, žema: 35 lm / 1h / 7 m / 15 cd
    • įspėjamoji balta lemputė: 35 lm / 11h
NITECORE


NiteCore yra 2007 metais įkurtas Kinijoje žibintuvėlių gamintojas, kurio specializacija yra kompaktiški žibintuvėliai kelionėse dviračiu, miško takeliu ir jų priedai.