.

  • Akcija
  • Išparduota

Interphone U-COM 6R pasikalbėjimo įranga (2vnt.)

€ 291.77
€ 246.55  




Prekės kodas:  241346



"U-com 6R" - tai "Bluetooth 5.2" technologiją turinti pasikalbėjimo įranga, puikiai tinkanti bendrauti poromi. Iki maksimalaus 1 km atstumo. Visiškas suderinamumas su visomis "Sena", TFT, GPS ir pagrindinių rinkoje esančių šalmų gamintojų OEM sistemomis.

Savybės:

  • "U-com 6R" pasižymi labai geromis garso charakteristikomis dėl naujų 32 mm HD garsiakalbių, užtikrinančių gilius ir apgaubiančius bosus klausantis mėgstamų grojaraščių, net ir pokalbio fone.
  • Kaip ir garsas, akumuliatorius taip pat pasižymi aukščiausiu našumu - pokalbio režimu jis veikia net 15 val.
  • Dar vienas išskirtinis šio modelio elementas - visiškas nuimamumas, jį vos keliais žingsniais galite sumontuoti ant visų mėgstamų šalmų dėl pridedamų laikiklių (klijų arba spaustukų). Be to, dėl kelių mygtukų konstrukcijos visada užtikrinamas maksimaliai paprastas naudojimas, net ir mūvint pirštines.
INTERPHONE


INTERPHONE - italų įmonė 2005 metais pristatė savo Bleuetooth pirmąjį įrenginį, kurį rinka sutinka kaip puikią naujovę motociklininkų bendravimui ženklą. Vis dar susieti įrenginiai su senomis laidinėmis perdavimo sistemomis, kurios negarantuoja nei kokybės, nei saugumo, tačiau nuo pat pasirodymo belaidį bendravimą galėjo pasiūlyti tik ši įmonė. Bėgant metams "Interphone" įgijo visišką motociklininkų pasitikėjimą dėl ypatingo savo prietaisų funkcionalumo ir patikimumo.