.

Oxford Valymo Šepetėlių Rinkinys - 4 vnt.

€ 31.33
€ 21.93  


Prekės kodas:  229598



Tinkami įrankiai visada padeda greičiau atlikti darbą, o šepetėlių ir šveitimo rinkinys būtent tai ir daro. Nuo naujo dažų sluoksnio valymo iki nešvarumais padengtų sunkiai pasiekiamų vietų, šis rinkinys turi sprendimą kiekvienam iššūkiui. 

Savybės:

  • Patvarūs nailoniniai šereliai.
  • Guma dengti šepečių šonai, papildomai paviršių apsaugai.
  • Tvirtos smūgiams atsparios rankenos.

Rinkinio Šepetėliai:

„Big Softie“ -Tai yra didelis, minkštas valymo šepetys, kampuotas, kad būtų patogu naudoti. Didelė galvutė švelniai atpalaiduoja nešvarumus, o guma dengti šonai apsaugo dažų dangą.

Ratams, ratlankiams ir stipinams valyti yra du skirtingos formos šepečiai:

„Wheely Clean“ - ilgas, platus ir minkštas.

„Double Stubble“ - turi trumpus didelio tankio šerius.

„Prong Brush“ - nešvarias dalis iš abiejų pusių pašalina iš karto, išstumdamas sunkiai pasiekiamas šiukšles, naudodamas dvigalvį dizainą.

Pastaba:

  • Kad valymo priedai (šluostės, šepetėliai kt.) neprarastų savo savybių, nenaudokite jų su verdančiu vandeniu ir ant karštų dalių. Prieš naudojimą rekomenduojame naudoti šiltą vandenį ir leisti visoms karštoms dalims atvėsti.
OXFORD


OXFORD - pirmaujanti pasaulinė motociklų ir dviračių gaminių tiekėja įkurta 1973 metai Anglijoje. Didžiulis asortimentas apima viską, kas pagerina gyvenimą su motociklais: nuo drabužių ir šalmų iki aksesuarų, užraktų, bagažų ir daug daugiau. Šio prekės ženklo produktai, pripažinti už novatorišką dizainą ir dinamiškus rinkodaros sprendimus, yra platinami daugiau nei 80 pasaulio šalių.