.

SP Connect Ekrano apsauga (stiklas) Iphone

€ 38.36
€ 26.85  



Prekės kodas:  227704


Spalva:  
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Mini
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro / 12
iPhone 12 Mini
iPhone 11 / XR
iPhone 11 Pro Max / XS Max
iPhone Pro / XS / X
iPhone SE / 8 / 7


Kiekis

Apsaugokite savo mobilųjį telefoną nuo įbrėžimų, dėmių ir net karščio su SP Connect™ stikline ekrano apsauga ir apsisaugokite nuo nemalonių staigmenų. Apsauginis stiklas yra atsparus įbrėžimams, karščiui ir 0,5 mm storio, todėl užtikrinamas optimalus jutiklinio ekrano funkcionalumas. Apsauginė plėvelė yra prieinama beveik visiems iPhone, Samsung ir Huawei modeliams ir suteikia jūsų mobiliajam telefonui apsaugą, kurios reikia aktyviam gyvenimo būdui.

Savybės:

  • Apsauginio stiklo plėvelė
  • Atsparus įbrėžimams, karščiui ir dėmėms
  • 0,5 mm storio
  • Suderinamas su SP Connect™ telefono dėklu

Ekrano apsauginės plėvelės tvirtinimas: Nesvarbu, ar iPhone, Samsung ar Huawei – grūdintą stiklą labai paprasta pritvirtinti prie savo mobiliojo telefono ekrano. Kruopščiai nuvalykite ekraną ir įsitikinkite, kad jame nėra dulkių ir drėgmės. Dabar galite nulupti apsauginę plėvelę nuo nugarėlės ir uždėti stiklinę ekrano apsaugą ant ekrano.

Komplekte:

  • 1x SP Connect ekrano apsauga
SP CONNECT


SP Connect™ yra greičiausias ir saugiausias būdas pritvirtinti išmanųjį telefoną. Jis siūlo geriausią jūsų telefonui skirtų gaminių asortimentą, suteikiantį lengvą montavimo važinėjant motociklu, dviračiu, bėgiojant, vairuojant, žaidžiant golfą ir kitai veiklai. Įmonė įkurta 1988 metais Birgelyje, Vokietijoje.