.

  • Akcija
  • Naujiena

Interphone Pro Iphone 6 telefono dėklas tvitinamas ant rankenos

€ 63.91
€ 56.08  



Prekės kodas:  241331

Kiekis

Naujoji Interphone Pro Case dėklas garantuoja maksimalų atsparumą vandeniui, sniegui, smūgiams ir purvui, derinant itališką dizainą su originalia koncepcija ir novatoriškomis bei ergonomiškomis linijomis.

Savybės:

ATSUPARAUS VANDENIUI – SMIPHONE6 Pro dėklas yra atsparus lietui, sniegui ir kitoms oro sąlygoms ir garantuoja išmaniesiems telefonams IPX4 atsparumo vandeniui lygį, leidžiantį atlaikyti bet kokias oro sąlygas.

ĮKROVIMAS NAUDOJIMO METU – SMIPHONE6 Pro Case leidžia įkrauti išmanųjį telefoną naudojant net lietingu oru.

SLIDELOCK CLOSURES – SMIPHONE6 Pro Case turi slydimo užraktus, leidžiančius greitai įdėti ir užrakinti išmanųjį telefoną dėklo viduje, o juo naudotis paprasta ir saugiai net mūvint pirštines.

VAIZDO IR FOTO FOOTAVIMAS – Galimybė filmuoti ir fotografuoti net vairuojant.

INTERPHONE


INTERPHONE - italų įmonė 2005 metais pristatė savo Bleuetooth pirmąjį įrenginį, kurį rinka sutinka kaip puikią naujovę motociklininkų bendravimui ženklą. Vis dar susieti įrenginiai su senomis laidinėmis perdavimo sistemomis, kurios negarantuoja nei kokybės, nei saugumo, tačiau nuo pat pasirodymo belaidį bendravimą galėjo pasiūlyti tik ši įmonė. Bėgant metams "Interphone" įgijo visišką motociklininkų pasitikėjimą dėl ypatingo savo prietaisų funkcionalumo ir patikimumo.