.

  • Akcija
  • Naujiena

Interphone Quiklox telefono dėklas ir laikiklis 6.5"

€ 48.69
€ 42.73  



Prekės kodas:  241664

Kiekis

Quiklox Armor Pro yra naujas tvirtas ir patvarus dėklas jūsų telefonui, suderinamas su nauja Quiklox universalia sistema, užtikrinančia maksimalią apsaugą nuo smūgių, kritimų ir blogo oro.

Savybės:

SMQUIKLOXHANDLEBAR vairo laikiklis su greito pritvirtinimo/atrakinimo funkcija, stabilus ir taupantis vietą, kad išmanųjį telefoną ant dviračio visada galėtumėte nešiotis su savimi vos keliais žingsniais užtikrinant visišką saugumą.

Suderinamas su įvairiais Quiklox laikikliais ir naujuoju vibracijos mažinimo moduliu SMQUIKLOXANTIVIB papildomai apsaugai.

Naudokite jį ir su įdėtu įkrovimo laidu, kad išmanusis telefonas visada būtų įkrautas keliaujant.

Aliuminio laikiklis yra kompaktiškų matmenų ir suteikia galimybę montuoti nuo 12 iki 30 mm skersmens, kad būtų galima pasirinkti didesnį montavimo pasirinkimą.

INTERPHONE


INTERPHONE - italų įmonė 2005 metais pristatė savo Bleuetooth pirmąjį įrenginį, kurį rinka sutinka kaip puikią naujovę motociklininkų bendravimui ženklą. Vis dar susieti įrenginiai su senomis laidinėmis perdavimo sistemomis, kurios negarantuoja nei kokybės, nei saugumo, tačiau nuo pat pasirodymo belaidį bendravimą galėjo pasiūlyti tik ši įmonė. Bėgant metams "Interphone" įgijo visišką motociklininkų pasitikėjimą dėl ypatingo savo prietaisų funkcionalumo ir patikimumo.