.

  • Akcija
  • Naujiena

Baltijos švilpukas

€ 4.78
€ 4.45  



Prekės kodas:  246891

Kiekis

Švilpukas iš Baltijos yra būtinas kiekvienam laivo savininkui ir jūreivystės entuziastui. Šis praktiškas ir lengvai naudojamas saugos priedas yra plataus Baltic valčių priedų ir gelbėjimosi liemenių asortimento dalis.

Baltijos švilpukas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, todėl yra tvirtas ir patvarus, paruoštas atlaikyti atšiaurias oro sąlygas ir ilgalaikį naudojimą. Šis švilpukas yra ne tik patvarus, bet ir itin lengvas, todėl jį lengva nešiotis, be to, jis nepridės jokio papildomo svorio jūsų ir taip sunkiai pakuotei.

Švilpukas sukurtas taip, kad skleistų garsų garsą, kuris girdimas dideliais atstumais, todėl puikiai tinka avarinėms situacijoms jūroje. Jei atsidūrėte vandenyje ir reikia atkreipti dėmesį į savo poziciją, šis švilpukas bus neįkainojamas. Be to, jis yra kompaktiškas ir pakankamai mažas, kad tilptų į gelbėjimosi liemenės kišenę, todėl visada turėsite jį ranka pasiekiamoje vietoje, kai labiausiai prireiks.

Privalumai
- Lengva konstrukcija
- Didelis garso stiprumas
- Kompaktiškas dizainas

Baltic


„Baltic Lifejackets“, įsikūrusi Älgarås mieste, Švedijoje, mėgsta viską, kas susiję su vandeniu, ir nuo 1977 m. siekia gerinti tų, kurie atsidūrė ant vandens ar šalia jo, saugumą. 

Baltijos šalių projektuoja ir gamina gelbėjimosi liemenes, plūdrumo priemones ir plūduriuojančius drabužius. Negalime daryti jokių kompromisų dėl jūsų saugumo, o mes Baltic investuojame į savo žmones, procesus, medžiagas ir sudedamąsias dalis, kad pateiktume išskirtinį aukščiausios klasės gaminį, kuris yra funkcionalus ir patogus, tačiau išlieka stilingas. Mūsų įsipareigojimas siekti visiškos kokybės padarė mus didžiausiu gelbėjimosi liemenių ir plūdrumo priemonių gamintoju Europoje, o dėl nuolatinio augimo dabar esame atstovaujami daugiau nei 50 šalių.