.

  • Akcija
  • Naujiena

Baltic Elastic 2 kabliukų apsauginė virvė 2 m

€ 87.73
€ 78.96  



Prekės kodas:  247334

Kiekis

Apsauginė virvė kartu su saugos diržais arba gelbėjimosi liemene su integruotu saugos diržu yra geras būdas išvengti iškritimo už borto arba, jei iškritote už borto, galėsite vėl įlipti į laivą. Baltic Elastic 2-hook yra tvirta elastinga saugos virvė su perkrovos indikatorius; tai rodo, ar linija buvo tokia didelė, kad ją reikia pakeisti. Du dvigubo veikimo saugos kabliukai. Ilgis 2m. Baltijos saugos linijos patvirtintos pagal EN ISO 12401: 2009.

Baltic


„Baltic Lifejackets“, įsikūrusi Älgarås mieste, Švedijoje, mėgsta viską, kas susiję su vandeniu, ir nuo 1977 m. siekia gerinti tų, kurie atsidūrė ant vandens ar šalia jo, saugumą. 

Baltijos šalių projektuoja ir gamina gelbėjimosi liemenes, plūdrumo priemones ir plūduriuojančius drabužius. Negalime daryti jokių kompromisų dėl jūsų saugumo, o mes Baltic investuojame į savo žmones, procesus, medžiagas ir sudedamąsias dalis, kad pateiktume išskirtinį aukščiausios klasės gaminį, kuris yra funkcionalus ir patogus, tačiau išlieka stilingas. Mūsų įsipareigojimas siekti visiškos kokybės padarė mus didžiausiu gelbėjimosi liemenių ir plūdrumo priemonių gamintoju Europoje, o dėl nuolatinio augimo dabar esame atstovaujami daugiau nei 50 šalių.