.

  • Akcija
  • Naujiena

Baltic Winner automatiškai prisipučianti gelbėjimoi liemenė juoda su diržais 40-150kg

€ 151.15
€ 137.55  





Prekės kodas:  247375

Kiekis

Baltic Winner yra mūsų pradinio lygio modelis tarp pripučiamų gelbėjimosi liemenių. Lanksti ir moderni liemenė, kuri puikiai apsaugo jus daugelyje situacijų. Bekompromisė kokybė, funkcionalumas ir tinkamumas liudija baltišką konstrukciją. Integruotas saugos diržas su austa kilpa. Mėgaukitės minkšta vilnone apykakle ir tvirtu išoriniu audiniu. Tarpkojo diržas yra nuimamas, o Baltic Winner keliamoji galia yra 165N ir priskiriama gelbėjimosi liemenėms. Gelbėjimosi liemenės klasifikavimas reiškia, kad jūsų kvėpavimo takai yra virš paviršiaus. Praėjus maždaug trims sekundėms vandenyje, Winner automatiškai pripučia (su atsargine kopija rankiniu būdu). Liemenės pripūtimo vožtuvas yra sujungtas su sandariu plaučiu, kad būtų užtikrinta maksimali funkcija ir saugumas. Šiltnamio vamzdis apsaugotas nuo nevalingo užsisukimo, kaip ir visose Baltijos šalyse pripučiamose liemenėse. Propelentas yra nekenksmingas, maistinis anglies dioksidas.

Baltic


„Baltic Lifejackets“, įsikūrusi Älgarås mieste, Švedijoje, mėgsta viską, kas susiję su vandeniu, ir nuo 1977 m. siekia gerinti tų, kurie atsidūrė ant vandens ar šalia jo, saugumą. 

Baltijos šalių projektuoja ir gamina gelbėjimosi liemenes, plūdrumo priemones ir plūduriuojančius drabužius. Negalime daryti jokių kompromisų dėl jūsų saugumo, o mes Baltic investuojame į savo žmones, procesus, medžiagas ir sudedamąsias dalis, kad pateiktume išskirtinį aukščiausios klasės gaminį, kuris yra funkcionalus ir patogus, tačiau išlieka stilingas. Mūsų įsipareigojimas siekti visiškos kokybės padarė mus didžiausiu gelbėjimosi liemenių ir plūdrumo priemonių gamintoju Europoje, o dėl nuolatinio augimo dabar esame atstovaujami daugiau nei 50 šalių.