.

Alpinestars Tech-Air 10 Race System Airbag Kostiumas

€ 1585.50
€ 1109.85  





Prekės kodas:  222196


Dydis:  
XS
S
M
L
XL
XXL
3XL


Kiekis

Tech-Air® 10 yra naujausia naujoviška autonominė oro pagalvė, kuri prisijungia prie Alpinestars Tech-Air® šeimos, kurią sudaro Tech-Air® Race, Tech-Air® Street ir Tech-Air® 5 elektroninės oro pagalvių sistemos. „Tech-Air® 10“, sukurta naudojant „Alpinestars“ oro pagalvių technologiją, kurią naudoja „MotoGP“ lenktynininkai. ir klubai. Tech-Air® 10 galima dėvėti po bet kuriuo Alpinestars Tech-Air® Ready arba Tech-Air® suderinamu odiniu kostiumu arba bet kokiu trečiųjų šalių odiniu kostiumu, kuriame yra 4 cm erdvė aplink motociklininko krūtinės perimetrą ir 2 cm erdvė aplink raitelio klubų apimtis. Papildoma vieta krūtinei ir klubams yra būtina, kad būtų galima prisitaikyti prie oro pagalvės išsipūtimo avarijos atveju.

Savybės:

  • Sukurta apsaugoti motociklininko pečius, krūtinę, visą nugarą ir klubus, Tech-Air® 10 užtikrina išsamiausią visų šiuo metu turimų oro pagalvių apsaugą.
  • Tech-Air® 10 oro pagalvių sistema yra su aktyvia elektronine sistema, kurioje yra 12 jutiklių (3 triašiai akselerometrai ir 1 triašis giroskopas) ir avarijų aptikimo algoritmas, kuris pasitelkia dirbtinį intelektą, kad būtų galima tiksliai stebėti, kada išsiskleisti.oro pagalvę avarijos atveju.
  • Smūgio sugėrimas dėvint oro pagalvę sumažina smūgio jėgą iki 95%, palyginti su pasyvia apsauga. Išsiskleidus Tech-Air® 10 oro pagalvių sistema užtikrina tokią pat apsaugą kaip ir 18 įprastų nugaros apsaugų.
  • Tech-Air® 10 turi 2 lygio apsaugą tiek krūtinei, tiek nugarai.
  • Aptikus avarijos situaciją, išsiskleidžia apsauginė oro pagalvė, užtikrinanti neprilygstamą vairuotojo apsaugą, kai maksimali išsipūtimo trukmė yra 40 ms.
  • Tech-Air® 10 oro pagalvių sistema užtikrina dar didesnę visapusišką apsaugą dėl papildomos motociklininkų klubų apsaugos ir reikalauja 2 argono dujų pripūtimo įtaisų, kad užpildytų visą didesnės oro pagalvės tūrį, kai ji išsiskleidžia avarijos atveju.
  • Nuotolinis belaidis LED ekranas rodo oro pagalvės veikimo būseną.
  • Integruota, sertifikuota ličio jonų baterija veikia 24 valandas.
  • Siekiant nuolat tobulinti išmanųjį avarijų aptikimo algoritmą, buvo išanalizuoti milijonų kilometrų ir tūkstančių avarijų duomenys, sukurti po daugelio metų tyrimų su geriausiais pasaulio MotoGP lenktynininkais ir Alpinestars klientais.
  • Tech-Air® 10 sistema itin paprasta naudotis - tiesiog užsukite priekinį užtrauktuką ir užsisekite diržą, kad suaktyvintumėte oro pagalvių sistemą, ir būsite pasiruošę važiuoti. Vidinis diržas automatiškai įjungia sistemą, kai tik jis yra pritvirtinamas.
  • Lenktynių režimu „Tech-Air® 10“ sistema veikia tik važiuojant didesniu nei 60 km/h (37 mylių per valandą) greičiu bent 10 sekundžių. Prieš šį aktyvavimą arba kai motociklininko greitis tolygiai nukrenta žemiau tokio greičio bent 10 sekundžių, sistema išsijungia. Tai yra standartinis Tech-Air® 10 oro pagalvių sistemos elgesys lenktynių režimu, kad būtų išvengta nepageidaujamo oro pagalvės išsiskleidimo.
  • Nuotolinį belaidį LED ekraną galima perkelti ant motociklininko rankos, kad būtų galima lengvai patikrinti sistemos būseną. LED ekraną taip pat galima pritvirtinti prie motociklo, priklausomai nuo motociklininko pageidavimų.
  • „Tech-Air® 10“ sistemai reikia maždaug 4 valandų, kad išsikrovusi bateriją būtų pilnai pakrauta naudojant pridedamą USB įkroviklį. Visiškai įkrauta baterija užtikrins maždaug 24 valandų naudojimą. 1 valanda įkraunant akumuliatorių, leidžia sistemai veikti 6 valandas.
  • Pati oro pagalvė yra pralaidi orui, sukurta su oro kanalais ir perforuota nugaros zona, užtikrinančia oro srautą, kad pagerintų vairuotojo komfortą.
  • „Tech-Air® 10“ sistemą galima greitai pritvirtinti prie Alpinestars „Tech-Air® 10“ sistemos pagrindo sluoksnio naudojant lengvai naudojamus šoninius užtrauktukus; tai leidžia motociklininkams, jei pageidaujama, pakeisti pagrindinį sluoksnį.
  • Tech-Air® 10 sistemos pagrindo sluoksnį galima plauti rankomis.

Specifikacijos:

  • Bendras Tech-Air® 10 (sistemos ir pagrindo sluoksnio) svoris yra 2,3 kg.
  • Tech-Air® 10 sukurta naudoti trasoje ir keliuose ir gali būti naudojama su RACE ir STREET važiavimo režimais, kurie turi specifinius AI avarijų aptikimo algoritmus.
  • RACE Riding režimas turi būti naudojamas tik važiuojant uždarose lenktynių trasose ir neturėtų būti naudojamas jokiems kitiems važiavimo tipams.
  • Bluetooth ryšys su Tech-Air® programa suteikia vairuotojams oro pagalvių sistemos veikimo būseną, akumuliatoriaus būseną ir MyRide kelionės informaciją.
  • Naudodami „Tech-Air®“ programą vairuotojai taip pat gali atnaujinti sistemos programinę įrangą, kai išleidžiami nauji avarijų aptikimo algoritmai.
  • Sistemoje yra tam skirta sritis m vidinis diržas, kuris naudojamas kaip nuotolinio belaidžio LED ekrano įkrovimo pagrindas. Visiškai įkrautas LED ekranas veikia mažiausiai 20 valandų.
  • Sistemoje yra USB įkroviklis ir magnetinis C tipo USB laidas, leidžiantis greitai, lengvai ir patogiai įkrauti.
  • Tech-Air® 10 sistemoje yra oro pagalvė, kuri yra sertifikuota iki trijų išsipūtimų. Tačiau po kiekvieno išskleidimo, kai Sistemai bus atlikta techninė apžiūra, įgaliotasis Alpinestars Tech-Air® techninės priežiūros centras atliks oro pagalvės išsipūtimo testą, kad patikrintų, ar oro pagalvė nebuvo pažeista išsiskleidimo metu. Jei išsipūtimo testas bus išlaikytas, patvirtinantis, kad oro pagalvė nebuvo pažeista išsiskleidus, aptarnavimas apims tik dujų pripūtimo įtaisų keitimą. Jei išsipūtimo testas neišlaikytas, tai reiškia, kad oro pagalvė buvo pažeista išsiskleidimo metu ir sistemai bus atliktas pilnas aptarnavimas, kurio metu bus pakeisti dujų pripūtimo įtaisai ir oro pagalvė. Trečią kartą išsiskleidus sistemai, bus atliktas privalomas pilnas aptarnavimas, keičiami dujų pripūtimai ir oro pagalvės.

Pastaba: Dėl oro linijų saugumo taisyklių ši prekė gali būti siunčiama tik į Europos šalis!

ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė