.

Krosiniai Oakley Airbrake Matte Black Prizm Roll-Off akiniai (Rožinis stikliukas)

€ 289.79
€ 202.85  





Prekės kodas:  221303

Kiekis

Dėl didelio atsparumo smūgiams, dėl kurio esate nenugalimas, šis technologijų orientyras yra pirmasis tolygus MX dizainas su gryno Plutonito™ stikliuku. Tai naujas apsaugos standartas, leidžiantis pritaikyti ir užkariauti metodą naudojant Oakley Switchlock™ technologiją – greito ir lengvo stikliuko keitimo paslaptį. 

Savybės:

  • Plutonito stikliukas: stikliukai liejami įpurškiant esant ekstremaliam slėgiui naudojant didelio poveikio Plutonitą®, kad būtų sukurtas tikslus optiškai teisingos geometrijos ir aiškumo kontūras.
  • Tinkamumas ir komfortas: Oakley akiniai siūlo aukščiausio lygio komfortą ir našumą. Kontūrinė rėmo architektūra užtikrina nenutrūkstamą sandarinimą ir pašalina slėgio taškus.
  • Switchlock™ technologija: Oakley unikalus dizainas leidžia greitai ir be vargo pakeisti stikliuką, todėl galite greitai keisti stikliukus, kad optimizuotumėte matomumą ir komfortą atsižvelgiant į apšvietimo sąlygas.
  • Prizm™ Snow: yra stikliukų optikos revoliucija, sukurta remiantis dešimtmečius trukusiais spalvų mokslo tyrimais. Prizm™ stikliukai suteikia precedento neturintį šviesos pralaidumo valdymą, todėl spalvos tiksliai sureguliuotos, kad būtų maksimaliai padidintas kontrastas ir pagerintas matomumas.

Komplekte:

  • 1 x Krosiniai Oakley Airbrake Matte Black Prizm Roll-Off akiniai
OAKLEY


„Oakley“ yra pasaulyje pirmaujanti akinių nuo saulės ir sportinių akinių naudojimui gamintojas. Unikalaus dizaino Oakley sukūrė specialius sporto pramonei skirtus akinius, kuriuos profesionalai greitai pardavinėjo dėl patobulinto periferinio matymo ir aiškumo, kurį siūlo akiniai. Šiandien Oakley yra laikomas geriausiu pasaulyje, kai kalbama apie akinius nuo saulės ir slidinėjimo, snieglenčių sporto ir kitokius akinius. Dėl naujoviško dizaino Oakley akiniai nuo saulės ir sportiniai suteikia neprilygstamą apsaugą nuo žalingų saulės spindulių. Be to, galima rinktis iš įvairių stilių, todėl Oakley gaminami akiniai tiks net ir išrankiausiems.