.

  • Akcija

Krosinių akinių Scott Prospect Fotochrominis stikliukas

€ 72.64
€ 50.85  



Prekės kodas:  215910

Kiekis

Pakaitinis stikliukas jūsų Scott Prospect / Fury akiniams. Dėl Works stikliukų  su istorine Scott technologija motociklininkai gali naudoti tą patį stikliuką Tear-Off ir Roll-Off sistemoms. Dėl iš anksto sumontuotų Works kaiščių, Scott Tear-Off ir Roll-Off sistemos galima greitai surinkti ir išardyti, atsižvelgiant į lenktynių trasą ir oro sąlygas. Didesniems akinių stikliukams keturi kaiščiai suteikia dar daugiau stabilumo Tear-Off sistemai. Šioje sistemoje Tear-Off detalės visada yra arti stikliuko ir suteikia motociklininkui didesnį matymo lauką.

Scott fotochrominiai stikliukai naudoja fotochrominę technologiją ir automatiškai prisitaiko prie saulės šviesos intensyvumo. Stikliukas reaguoja į šviesos pokyčius – per kelias sekundes stiklas patamsėja padidėjus šviesumui ir pašviesėja esant silpnesniam saulės spinduliui. Naujoviška „Scott Light Sensitive“ stikliuko konstrukcija užtikrina, kad šalta temperatūra neturės įtakos fotochromijos efektyvumui.

Tinka akiniams:

Funkcijos:

  • Šviesai jautri technologija savaime tamsinantiems stikliukas
  • Lengva pakeisti dėl stikliuko užrakinimo sitemos
  • Pritaikyta tvirtinti Tear-Off ir Roll-Off sistemas 
  • NoFog nerasojanti danga
SCOTT


"SCOTT"  įkurta 1958 metais JAV, Adaho mieste. Nuo 1988 metų gamina dviratininkų šalmus ir skiria neprilygstamą dėmesį saugumui. 2012 m. jie savo asortimente pristatė MIPS (daugiakrypčių smūgių apsaugos sistemą), kuri yra plonas mažos trinties plastiko sluoksnis, kuris smūgio metu pasislenka vos 15 mm per pirmąsias 15 mm milisekundes ir sumažina smūgio jėgą smegenims iki 34 %. Šis gamintojas taip pat gali pasiūlyti dviračių, žiemos sporto, automobilių sporto ir bėgimo įrangos. Jie yra puikiai žinomi pasaulyje dėl savo novatoriškų produktų, kurie buvo naudojami laimėti pasaulio čempioantus ir aukščiausio lygio lenktynes.