.

Alkūnių apsaugos Zandona Netcube Pro-Fit

€ 100.76
€ 70.53  





Prekės kodas:  226351


Dydis:  
S/M
L/XL
XXL/XXXL


Kiekis

„NetCube Pro-Fit“ yra 100 % Pagamintos Italijoje, lengvos, itin lanksčios, pralaidžios orui ir patogios alkūnės apsaugos, sukurtos apsaugoti alkūnę ir dilbį nuo susidūrimų ir sumušimų. 2 lygis patvirtintas pagal EN 1621-1, jos yra labai geros. apsauga dėl Net3 technologijos, kuri užtikrina išskirtinį našumą / svorį / storį. Vidinis paminkštinimas pagamintas iš E.V.C. (Evoluted Viscoelastic Cells), naujoviškos NBR vandeniui atsparios anti-shock gumos, visiškai perforuotos, kad padidintų prakaitavimą. Atviro tinklelis vidinėje alkūnės pusėje, kad būtų maksimalus patogumas ir pralaidumas orui. Tampri dalis yra su silikonine juosta, kad būtų užtikrintas maksimalus visos apsaugos stabilumas. Galų gale, reguliuojamas dirželio užsegimas be įtempimo TPU atvartu leidžia jas lengvai ir greitai užsidėti bei reguliuoti.

Savybės:

  • „Net3“ technologija: naujoviška konstrukcija, pagaminta iš nitrilinės anti-smūginės gumos su patentuota 3D tinklo technologija, tikslių tyrimų rezultatas, leidžiantis pasiekti pergalingą formos ir medžiagos sudėties atitiktį, galinčią pasiūlyti puikų našumą didelės sugerties galios ir smūginės energijos paskirstymo požiūriu, taip užtikrinant maksimalią apsaugą.
  • EN 1621-1 2 lygis.
  • E.V.C. (Evoluted Viscoelastic Cells) vidinis paminkštinimas, naujoviška NBR vandeniui atspari antismūginė guma, pasižyminti išskirtiniu našumu / svorio / storio rodikliu.
  • Silikoninė juosta vidinėje pusėje.
  • Neįtemptas TPU atvartas dirželio tvirtinimuose.
  • Pralaidžios orui ir patogios.
  • 100% Pagaminta Italijoje.

Komplekte:

  • 1x pora Zandona Netcube Pro-Fit alkūnių apsaugų.
ZANDONA


Zandona įsikūrė 1985 metais Italijoje ir gamina aukščiausios kokybės asmenines apsaugos priemones. Didžiausią dėmesį skirdama kokybei, našumui, stiliui ir patogumui, „Zandona“ siūlo platų gaminių asortimentą visiems, ieškantiems geriausios apsaugos.

ZANDONA dydžių lentelė