.

Moteriška integruojama krūtinės apsauga Zandona Netcube RS

€ 91.00
€ 63.70  





Prekės kodas:  226422


Dydis:  
S/M
L/XL


Kiekis

Krūtinės apsauga „NetCube Chest Lady RS“ yra specialus apsauginis įtaisas, sukurtas naudojant išskirtinę Net3 technologiją, užtikrinančią optimalią krūtinkaulio apsaugą lenktynėse/keliuose. Ši versija skirta moterims ir buvo sukurta siekiant suteikti joms didesnį komfortą dėl formos, kurioje atsižvelgiama į krūtų apimtį ir moterų kūno formas. Puikiai tinka naudoti su sportiniais kostiumais, o 2 lygio homologacija garantuoja aukštą apsaugos lygį. NetCube Chest RS yra pagamintas iš orui pralaidžios tekstilės ir turi ergonomišką formą.

Savybės:

  • Net3 technologija: novatoriška konstrukcija, pagaminta iš nitrilinės anti-smūginės gumos su patentuota 3D tinklelio technologija, tikslių tyrimų rezultatas, kuris leido mums pasiekti pergalingą formos ir medžiagos sudėties derinį, pasižymintį dideliu našumu, garantuojančiu didelę smūgio energijos sugėrimo galią, užtikrinančią maksimali apsauga.
  • EN 1621-3 2 lygis.
  • Vidinis paminkštinimas E.V.C. (išsivysčiusios viskoelastinės ląstelės), naujoviška vandeniui ir smūgiams atspari medžiaga, pasižyminti dideliu našumu / svoriu / storiu.
  • Sumažintas storis, siekiant optimizuoti komfortą.
  • Pralaidi orui.
  • 100% Pagaminta Italijoje.
ZANDONA


Zandona įsikūrė 1985 metais Italijoje ir gamina aukščiausios kokybės asmenines apsaugos priemones. Didžiausią dėmesį skirdama kokybei, našumui, stiliui ir patogumui, „Zandona“ siūlo platų gaminių asortimentą visiems, ieškantiems geriausios apsaugos.