.

  • Akcija
  • Naujiena

Alpinestars nugaros apsauga Nucleon Touring KR-2

€ 176.62
€ 147.83  





Prekės kodas:  245525


Dydis:  
M
L
XL
S
XS


Kiekis

"NUCLEON KR-2" yra itin lengva, aukščiausios klasės nuotykių kelionių nugaros apsauga, sertifikuota pagal naujausią nugaros apsaugų standarto redakciją ir turinti šarnyrinę stuburo slankstelių apsaugą, užtikrinančią puikų veikimą ir komfortą, ypač ilgesnių kelionių metu. 

 

 

Itin lengva, gerai praleidžianti orą ir turinti sustiprintą apsaugą, ši nugaros apsauga optimizuota patogumui ilgesnėse kelionėse užtikrinti.

Nuotykių kelionių nugaros apsauga CE sertifikuota 2 lygiu pagal naujausią nugaros apsaugos standarto redakciją (EN1621-2:2014).

Inovatyvus energiją sugeriančio viskoelastinio atminties putplasčio ir šarnyrinės slankstelių apsaugos lydinys - NUCLEON KR-2 yra lanksti ir ergonomiškai profiliuota, kad būtų užtikrinamas efektyvumas.

Funkcijos: reguliuojamas juosmuo, kad galėtumėte prisitaikyti, ir plonas ventiliuojamas inkstų diržas, užtikrinantis didesnį saugumą.

ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė