.

TCX Mood GTX Batai

€ 279.79
€ 195.85  





Prekės kodas:  225694


Spalva:  
Juoda
Ruda



Dydis:  
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48


Kiekis

TCX Mood GTX yra vintažinio gatvės stiliaus motociklininko batai su klasikinio motociklininko bato privalumais. Batai ypač pralaidūs orui dėl Gore-Tex membranos. Kulkšnių ir kulnų sutvirtinimai užtikrina geriausią įmanomą saugumą ir stabilumą.

Savybės:

  • Naujo dizaino pilno grūdėtumo oda, vintažinė išvaizda.
  • GORE-TEX išplėstinė komforto avalynė, užtikrinanti didesnį pralaidumą orui.
  • Kulkšnies srities, kojų pirštų ir kulnų sutvirtinimai.
  • Suvarstymo sistema.
  • Anatominis ir keičiamas vidpadis.
  • Guminis padas su specifiniu paviršiumi, padidinančiu stabilumą ir sukibimą.

TCX


Prekės ženklo istorija prasideda 1999 m., kai buvo išleista pirmoji motociklų avalynė su tarptautiniu patentu - T.C.S.®. Ši sistema leidžia kontroliuoti pėdos judėjimą į šonus ir išilgai bei apsaugo kulkšnį nuo traumų.

Tai iš karto sulaukė sėkmės. Netrukus OXTAR, šiandien TCX®, tapo sektoriaus lyderiu ne tik Italijoje, bet išplėtojo ir konsolidavo savo platinimą tarptautiniu mastu bei užėmė svarbias rinkos dalis visoje Europoje ir visame pasaulyje. Šiandien TCX® asortimentas yra pats išsamiausias rinkoje, siūlantis visų formų: plento, lenktynių, bekelės, turistinę ir laisvalaikio avalynę, įskaitant moterišką avalynę.

Saugumas visada yra prioritetas. TCX® buvo pirmoji įmonė šiame sektoriuje, įdiegusi CE sertifikatą visiems gaminiams. Šį sertifikatą Europos lygiu suteikia nepriklausomos institucijos, kaip garantiją, kad avalynė praėjo griežtus saugos testus.

TCX dydžių lentelė