.

LS2 TRAVEL Moteriškos tekstilinės kelnės pilkos

€ 0.00 - € 194.24  





Prekės kodas:  253394


Dydis:  
S
M
L


Kiekis

LS2 Travel kelnės skirtos motociklininkams, kuriems ilgų važiavimų metu reikia ir komforto, ir apsaugos. Šios kelnės tinka įvairioms oro sąlygoms ir pasižymi puikiomis turistinėmis savybėmis.

Štai keletas funkcijų, dažnai susijusių su LS2 Travel kelnėmis:

– Medžiaga: trinčiai atsparūs audiniai, tokie kaip tekstilė, dažnai su vandeniui atsparia arba vandeniui atsparia danga.
– Apsauga: sustiprintos plokštės kritinėse vietose, tokiose kaip keliai ir klubai, dažnai su CE sertifikuotomis apsaugomis.
– Hidroizoliacija : dažnai su vandeniui atsparia membrana arba pamušalu, tinkama važiuoti lyjant.
– Vėdinimas: Vėdinimo užtrauktukai, užtikrinantys oro cirkuliaciją šiltų pasivažinėjimų metu, kad motociklininkas būtų vėsus.
– Terminis pamušalas: nuimamas šiluminis pamušalas, suteikiantis papildomos šilumos šaltiems važiavimams.
– Reguliuojamas prigludimas: Galimybė reguliuoti juosmenį ir kulkšnis, kad puikiai priglustų.
– Šviesą atspindinčios detalės: geresniam matomumui tamsoje arba esant blogam orui.

LS2 Travel kelnės yra universalus pasirinkimas motociklininkams, kurie reguliariai keliauja dideliais atstumais ir reikalauja patvarios, oro sąlygoms atsparios ir patogios motociklininko aprangos.

LS2


LS2 - įmonės pradžia buvo 1990 metais, kai Arthur Liao sukūrė namų verslą, gaminantį šalmus. Laikui bėgant smulkusis verslas pradėjo populiarėti ir paklausa greitai išaugo. 1992 metais įmonės įkūrėjas atidarė pirmąją gamyklą, kad padidintų gamybą ir pasamdė daugiau 100 darbuotojų. Tuo mentu pirminis prekės ženklas buvo vadinimas "FENGXING". Padidėjęs dėmesys prekės ženklui visame pasaulyje, stiprus augimas per pastaruoius kelerius metus, padėjęs LS2 šalmams tapti perkamiausiais daugelyje šalių, poreikis pasiūlyti vartotojams vis labiau priimtiną liniją labai reiklioje rinkoje ir noras toliau tobulėti, sukurdamsa puikias visapusiškas paslaugas visiems esamiems ir potencialiems klientams, paskatins įmonės komanda siekti pasaulinio LS2 prekės ženklo.

LS2 dydžių lentelė