.

Vyriški Alpinestars Cult-8 Stretch Džinsai

€ 271.84
€ 190.29  





Prekės kodas:  227732


Spalva:  
Juoda
Tamsi mėlyna



Dydis:  
28
30
31
32
33
34
36
38
40


Kiekis

„Cult-8 Stretch Denim Pants“ yra skirtos patogumui ir yra laisviausias „Alpinestars“ džinsinio audinio modelis, pagrįstas vienu iš šiuo metu populiariausių laisvalaikio džinsinio motociklininkų stilių. Cult-8 Stretch džinsai, pagaminti iš vieno sluoksnio elastingo džinsinio audinio, pagaminto iš medvilnės/poliesterio mišinio su elastanu, yra atpalaiduojantis, tiesiomis kojomis ir užtikrina patogumą dėvėti visą dieną, kasdien. Siekiant apsaugoti nuo smūgių, Cult-8 Pants turi CE lygio 1 įvertintą Nucleon Flex Plus kelių šarvus su 3 kišenėmis pritaikytu reguliavimu ir klubų kišenes atskirai įsigytiems Bioflex klubų šarvams. Keliai iš anksto išlenkti, taip pat pakeista nugaros juosmens forma. „Cult-8 Stretch Denim Pants“ patobulintas toninis prekės ženklas, patobulintos siūlės ir proporcijos, naujas ženklinimas ir kojų vidinės siūlės.

Savybės:

  • Apsauginės kelnės su įprastomis tiesiomis kojomis, sukurtos užtikrinti aukščiausios kokybės komfortą visą dieną.
  • Naujas, minkštas, tamprus džinsinis audinys, pagamintas iš medvilnės poliesterio ir elastano mišinio.
  • Reguliuojami „Nucleon Flex Plus“ kelių šarvai, užtikrinantys aukštą apsaugos nuo smūgio lygį, su 3 padėtimis geresniam kelių apsaugos pozicijoms, įtrauktos ir sumontuotos, taip pat sumontuotos klubų apsaugos kišenės, o klubų apsaugą galima įsigyti kaip papildomą atnaujinimą.
  • Formuotas nugaros juosmuo ir lenkta koja užtikrina važiavimo komfortą.
  • Padidintos apdailos ir apdailos detalės, įskaitant toninį prekės ženklą, patobulintas siūles ir proporcijas, taip pat naujas ženklinimas.

Specifikacijos:

  • II kategorija EN 17092-3:2020 – A klasė.

Apsauginės priemonės:

  • 1 lygio II kategorijos EN 1621-1:2012 Nucleon Flex Plus kelių šarvai.

Medžiaga:

  • 79% medvilnė, 20% poliesteris, 1% elastanas.
ALPINESTARS


"ALPINESTARS" pirmaujantis profesionalių lenktyninkų aprangų bei aksesuarų prekės ženklas. ALPINESTARS aktyvus dalyvavimas "Formulėje 1", "NASCAR", "World Motocross" bei "MotoGP" leido jiems sukurti pažangias saugumo technologijas geriausiems pasaulio lenktynininkams. Maža įmonė prasidėjusi 1963 metais, mažame Italijos miestelyje, šiai dienai yra paplitusi per visą pasaulį ir yra žinoma kaip viena geriausių savo srityje.

ALPINESTARS dydžių lentelė