.

  • Akcija
  • Naujiena

Baltic Legend automatiškai prisipučianti gelbėjimo liemenė raudona su diržais 40-120kg

€ 253.62
€ 213.04  





Prekės kodas:  247381

Kiekis

Mūsų geriausiai parduodama pripučiama gelbėjimosi liemenė Legend 165 su integruotu saugos diržu ir SLA dizainu. Legend sėdi toliau ant pečių ir toliau nuo kaklo nei kiti modeliai, todėl kartu su minkštomis ir lanksčiomis medžiagomis ji yra labai patogi gelbėjimosi liemenė. Įrengtas diržas ir SLA. SLA versija tinka plaukiojimui vandenynu, patvirtinta pagal World Sailing, OSR, su purkštuvu, avarine šviesa, laikikliu AIS prieigai. Austa kilpa saugos virvei tvirtinti ir erdvus tinklinis pamušalas nugaroje. Nuimamas tarpkojo dirželis ir švilpukas. Keliamoji galia 165 ir priskiriama gelbėjimosi liemenėms. Gelbėjimosi liemenė gelbsti gyvybes. Jis sukurtas taip, kad visada paverstų vartotoją ant gulimos padėties, o kvėpavimo takai būtų laisvi virš vandens paviršiaus, net jei vartotojas yra be sąmonės arba negali plaukti. Galimos gelbėjimosi liemenės su pripučiamais plaučiais arba su kieta plūduriuojančia medžiaga. Visiems būdinga tai, kad aktyvintoje padėtyje jos turi daugiausiai plūdrumo priekyje ir tvirta apykakle, kuri palaiko ir laiko galvą. Gelbėjimosi liemenė yra akivaizdus pasirinkimas žmonėms, kurie nemoka plaukti. Gelbėjimosi liemenės visada turi ne mažesnę kaip 100 N keliamąją galią. Pripučiami modeliai skirstomi į skirtingas klases, priklausomai nuo jų naudojimo sąlygų. Automatinė gelbėjimosi liemenė prisipučia, kai naudotojas atsiduria vandenyje, o rankinę gelbėjimosi liemenę turi įjungti naudotojas.

Baltic


„Baltic Lifejackets“, įsikūrusi Älgarås mieste, Švedijoje, mėgsta viską, kas susiję su vandeniu, ir nuo 1977 m. siekia gerinti tų, kurie atsidūrė ant vandens ar šalia jo, saugumą. 

Baltijos šalių projektuoja ir gamina gelbėjimosi liemenes, plūdrumo priemones ir plūduriuojančius drabužius. Negalime daryti jokių kompromisų dėl jūsų saugumo, o mes Baltic investuojame į savo žmones, procesus, medžiagas ir sudedamąsias dalis, kad pateiktume išskirtinį aukščiausios klasės gaminį, kuris yra funkcionalus ir patogus, tačiau išlieka stilingas. Mūsų įsipareigojimas siekti visiškos kokybės padarė mus didžiausiu gelbėjimosi liemenių ir plūdrumo priemonių gamintoju Europoje, o dėl nuolatinio augimo dabar esame atstovaujami daugiau nei 50 šalių.