.

  • Akcija
  • Naujiena

Apykaklė AMOQ Juoda / pilka

€ 4.88
€ 4.54  



Prekės kodas:  240453

Kiekis

Šiltas ir patogus apykaklė, pagaminta iš drėgmę praleidžiančio poliesterio. Šaltomis žiemos dienomis veiksmingai sulaiko vėją nuo patekimo į striukės apykaklę. Be šių praktinių savybių, susijusių su šilumos efektyvumu, ant šios apykaklės taip pat yra daug itin gražių AMOQ logotipų, todėl, mūsų nuomone, šis gaminys yra neabejotina kiekvieno motociklininko įrangos krepšio dalis.

 

 

AMOQ


Stulbinančios spalvos ir itin išbaigtos detalės kartu su puikiomis techninėmis medžiagomis perkelia jūsų nuotykius į visiškai naują lygį!

2021 m. įkurta AMOQ yra aktyvi, greita ir kupina įspūdžių. Prekės ženklas įkvėptas aistros sniegui ir sniego pramogoms. Produktai geriausiu įmanomu būdu sujungia komfortą ir stilių. Nesvarbu, ar važinėjate sniego motociklu, važiuojate į kalnus, slidinėjate slidėmis ar snieglente ar tiesiog tyrinėjate miesto gyvenimą AMOQ leidžia atrodyti stilingai ir jaustis patogiai bet kokiomis sąlygomis. Į universalią kolekciją įeina šalmai, akiniai, mono kostiumai, švarkai, kelnės ir pirštinės vyrams ir moterims.