.

  • Akcija
  • Naujiena

Off Road Marškinėliai AMOQ Ascent Comp Juodi / Oranžiniai

€ 43.81
€ 39.44  



Prekės kodas:  240626


Dydis:  
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL


Kiekis

Ascent Comp yra laiko patikrinti ir itin funkcionalūs MX marškinėliai iš AMOQ. Jie pagaminti iš poliesterio medžiagos su drėgmės šalinimo savybėmis, kurios padeda išlikti vėsiam ir patogiam net karščiausiomis dienomis motocroso trasoje. Rankovių galai ir apatinis kraštas pagaminti su specialiu sujungimu, suteikiančiu marškinėliams itin švarų ir profesionalų išvaizdą bei pojūtį. Marškinėlių nugara yra šiek tiek ilgesnė nei priekinė dalis, kad jie išliktų sukišti nuo starto iki finišo. Comp marškinėliai yra skirti nugalėtojams, esamiems ir būsimiems.

  • PATOGI U FORMOS APYKAKLĖ
  • PRAKTIŠKA IR ILGESNĖ NUGAROS DALIS
  • PAGAMINTI IŠ DRĖGMĘ ŠALINANČIO POLIESTERIO
  • SUJUNGTI RANKOVIŲ GALAI IR APATINIS KRAŠTAS
AMOQ


Stulbinančios spalvos ir itin išbaigtos detalės kartu su puikiomis techninėmis medžiagomis perkelia jūsų nuotykius į visiškai naują lygį!

2021 m. įkurta AMOQ yra aktyvi, greita ir kupina įspūdžių. Prekės ženklas įkvėptas aistros sniegui ir sniego pramogoms. Produktai geriausiu įmanomu būdu sujungia komfortą ir stilių. Nesvarbu, ar važinėjate sniego motociklu, važiuojate į kalnus, slidinėjate slidėmis ar snieglente ar tiesiog tyrinėjate miesto gyvenimą AMOQ leidžia atrodyti stilingai ir jaustis patogiai bet kokiomis sąlygomis. Į universalią kolekciją įeina šalmai, akiniai, mono kostiumai, švarkai, kelnės ir pirštinės vyrams ir moterims.