.

Vyriška odinė striukė PANDO MOTO FALCON AVIATOR juoda

€ 459.00
€ 427.64  





Prekės kodas:  243213


Dydis:  
XXXL
XS
S
M
L
XL
XXL


Kiekis

Jei manote, kad "bomber" striukės yra šiek tiek senamadiškos, norime įrodyti, kad klystate, ir priminti, kad jos niekada neišėjo iš mados - ir neketina to daryti. Ši vyriška motociklininko striukė leis jums važiuoti ne tik saugiai, bet ir stilingai. Ji pagaminta iš aukščiausios kokybės ožkos juodos matinės pusiau anilininės odos, kuri yra ne tik itin minkšta, bet ir patvari. Anilino oda laikoma natūraliausia ir gryniausia odos forma, nes ji išlaiko natūralią odos tekstūrą ir savybes. Nepamirškite paminėti, kaip FALCON AVIATOR odinė striukė gali apsaugoti jūsų pažeidžiamiausias vietas. Ji yra visiškai patvirtinta CE žymėjimu - veikimo lygis AA pagal standartą EN 17092-3:2020. Į komplektą įeina D3O® Ghost™ CE 1 lygio patvirtintas alkūnės ir peties šarvas. Jei norite didesnės apsaugos, taip pat galite įsigyti QUATROFLEX CE 2 lygio lengvą nugaros šarvą. Viskas tam, kad galėtumėte visapusiškai mėgautis kelionėmis motociklu. Dėl nuimamo dygsniuoto poliesterio ir viskozės pamušalo striukė yra itin universali ir gali būti dėvima net šiltomis vasaros dienomis. Ji taip pat papuošta pagrindiniu Pando kompanijos šūkiu "Engineered by drivers" ("Sukurta motociklininkų").

PANDO MOTO


PANDO MOTO gimė aistringų motociklininkų galvose, kurie nerado pusiausvyros tarp geros išvaizdos ir saugumo. Taigi, mes padarėme tai patys.

Nuo 2011 m. tapome aukščiausios kokybės motociklų drabužių prekės ženklu, sujungiantį Europos dizainą ir inžineriją su išmaniomis, saugiomis technologijomis. Mes stebime savo įrangos kūrimo procesą nuo viršaus iki apačios, kad užtikrintume kokybę. Būdami aistringi šiai pramonei ir klausydami visų motociklininkų ir Pando Aces nuomonių, galime užtikrinti, kad mūsų aukštos kokybės apsauginė apranga atliks sunkų darbą apsaugodama jus kelyje.

PANDO MOTO dydžių lentelė