.

  • Akcija
  • Naujiena

ISPIDO ZINC vyriška tekstilinė striukė

€ 93.89
€ 65.72  





Prekės kodas:  235931


Dydis:  
XS
S
M
XL
3XL


Kiekis

Išorinė medžiaga: 600DN poliesteris
Sustiprintas audinys pečių ir alkūnių srityse
Vandeniui atspari
Ypatingai gerai ventiliuojama
Sertifikuotos pečių, nugaros ir alkūnių apsaugos
2 vandeniui atsparios kišenės
Užtrauktukas, kuris jungia kelnes su striuke

ISPIDO


ISPIDO -  Lenkijos motociklų prekės ženklas buvo sukurtas patenkinti pagrindinius motociklų vartotojų poreikius. Jei tik pradedate keliones su motociklu, retkarčiais važiuokite arba pasirenkate motociklą kaip transporto rūšį - tuo pačiu pasirūpinkite savo saugumu - ISPIDO produktai yra kaip tik jums. 

ISPIDO šalmai rinkoje buvo jau 5 metus ir yra labai populiarūs. Per tą laiką spalvingi modeliai su išskirtiniu ženklo žiedu logotipe pritraukė minias patenkintų klientų. Populiariausi užari šalmai. ISIDO šalmų sėkmė paskatino išplėsti savo pasiūlymą motociklų apranga. Pagrindiniai striukių, kelnių, batų ir pirštinių modeliai patenkins naujokų motociklininkų poreikius. Prekės ženklo prioritetai yra prieinama kaina, garantuojanti tinkamą saugumo, patogumo lygį ir patrauklų, universalų dizainą - atsižvelgiant į rinkos tendencijas. Saugumas yra motociklininko pagrindas, todėl visi gaminiai turi reikiamus pažymėjimus. Drabužiai aprūpinti CE apsaugomis, o šalmai yra patvirtinti pagal taikomą ECE 22.05 standartą. 

Naudodami „ISPIDO motociklų“ gaminius, sukomplektuosite reikiamą, funkcionalią aprangą ir rasite šalmą, atitinkantį jūsų poreikius. Motociklų aistra nebūtinai turi būti siejama su didelėmis išlaidomis aksesuarams. Mėgaukitės motociklo laisve be jokių apribojimų.

ISPIDO dydžių lentelė