.

Vyriška tekstilinė striukė Pando Moto Air Tate

€ 229.00
€ 208.93 - € 220.98  





Prekės kodas:  240221


Dydis:  
XS
S
M
L
XL
XXL
XXXL


Kiekis

Ieškote striukės, kuri jus apsaugotų ir kurią galėtumėte dėvėti bet kokiomis oro sąlygomis? Ieškokite tik AIR TATE striukės. Ši striukė, skirta kiekvienam vyrui, yra visiškai patvirtinta CE - A eksploatacinių savybių lygis pagal standartą EN 17092-4:2020. Joje yra integruoti D3O Ghost CE 1 lygio apsaugos ties alkūnėmis ir pečiais. Striukė pagaminta iš 900D poliesterio išorinio audinio ir poliesterio tinklelio derinio, joje yra lengvai nuimamas neperšlampamas vidinis apsiaustas su užsandarintomis siūlėmis kartu su 10000 neperšlampamumo ir 3000 pralaidumo orui rodikliu. Be to, joje yra speciali striukės ir kelnių sujungimo kilpa, užtikrinanti, kad važiuojant motociklu striukė tvirtai laikytųsi ir nesikeistų. Oro angos ant krūtinės ir rankovių užtikrina papildomą ventiliaciją. Papildomus daiktus galite laikyti dviejose priekinėse kišenėse su vandeniui atspariais YKK užtrauktukais. Kad striukė AIR TATE būtų matoma prasto apšvietimo sąlygomis, palei rankovių rankogalių angą yra atspindinti Pando spauda.

PANDO MOTO


PANDO MOTO gimė aistringų motociklininkų galvose, kurie nerado pusiausvyros tarp geros išvaizdos ir saugumo. Taigi, mes padarėme tai patys.

Nuo 2011 m. tapome aukščiausios kokybės motociklų drabužių prekės ženklu, sujungiantį Europos dizainą ir inžineriją su išmaniomis, saugiomis technologijomis. Mes stebime savo įrangos kūrimo procesą nuo viršaus iki apačios, kad užtikrintume kokybę. Būdami aistringi šiai pramonei ir klausydami visų motociklininkų ir Pando Aces nuomonių, galime užtikrinti, kad mūsų aukštos kokybės apsauginė apranga atliks sunkų darbą apsaugodama jus kelyje.

PANDO MOTO dydžių lentelė