.

  • Naujiena

Akrapovic Open Line Nightrod pilna išmetimo sistema juoda HARLEY-DAVIDSON V-Rod VRSCDX Night Rod 1130 09-16

€ 1442.09  





Prekės kodas:  244777

Kiekis
  • ATVIROS LINIJOS „NIGHTROD“ IŠTISINĖ SISTEMA
  • Su „Akrapovic“ išmetimo sistema pagerinkite savo „Harley-Davidson V-Rod“ išvaizdą, garsą ir našumą.
  • Pasirinkite mūsų „Open Line“ išmetimo sistemą, kad pasiektumėte optimalų našumą, gilų rezonuojantį garsą ir unikalią išvaizdą.
  • Visą išmetimo sistemą sudaro nerūdijančio plieno kolektorius, anglies šiluminis skydelis, triukšmą mažinantis įdėklas, juodai dengtas titano duslintuvas ir montavimo instrukcijos.
  • Išmetimo sistema nemontuojama, jei sumontuotas „V-Rod Mid-Control-Kit“ komplektas.
  • Norint užtikrinti puikų veikimą, reakciją į akceleratoriaus sklendę ir ilgaamžiškumą, reikia naudoti specialų „Dynojet“ sukurtą žemėlapį.
  • Apsilankykite svetainėje http://www.powercommander.com/powercommander/HarleyDavidson
  • ŠIS GAMINYS NEATITINKA IŠMETAMŲJŲ TERŠALŲ ATITIKTIES REIKALAVIMŲ, TAIKOMŲ NAUDOJANT GATVĖSE AR GREITKELIUOSE.

Paspauskite čia, kad pamatytumėte daugiau informacijos apie produktą
Tinka modeliams:

HARLEY-DAVIDSON VRSCDX 1130 NIGHT ROD SPECIAL 2009-2016
AKRAPOVIC


"Akrapovič" yra aukščiausios kokybės išmetimo sistemų motociklams ir sportiniams automobiliams gamintojas. Ši įmonė visame pasaulyje garsėja kaip novatoriška aukštųjų technologijų įmonė, kuri išmetimo sistemų konstrukcijoje naudoja pažangias technologijas ir aukštos kokybės medžiagas.

Akrapovič" išmetimo sistemos išsiskiria geresnėmis eksploatacinėmis savybėmis, nepakartojamu garsu, naujovišku dizainu, lengva konstrukcija, meistriškumu ir ilgaamžiškumu. Moderniose bendrovės gamyklose Slovėnijoje taip pat yra nuosava titano liejykla ir metalurgijos laboratorija. Bendrovėje "Akrapovič" dirba daugiau kaip 1 800 darbuotojų, o jos gaminiai parduodami daugiau kaip aštuoniasdešimtyje šalių. Lenktynės visada buvo bendrovės DNR. Techninės paslaugos ir parama, kurią ji teikia MotoGP, WorldSBK, MXGP, IMSA WTSC ir kitoms komandoms, taip pat yra lenktynių paveldo ir praktinių žinių, kurias bendrovė sėkmingai taiko motociklų ir sportinių automobilių išmetimo sistemoms, rezultatas.

Ilgis:69,5000
Plotis:34,5000
Aukštis:19,0000