.

Akrapovic Evolution Line pilna išmetimo sistema Offroad (Titanium) HONDA CRF250R / CRF250RX 22-24

€ 1841.93  





Prekės kodas:  244782

Kiekis

Ši sistema, pritaikyta prie ribotos motociklo erdvės, suderina našumą ir ilgaamžiškumą ekstremaliomis sąlygomis ir bekelės lenktynėse. 

Sistema pagaminta iš lengvų, aukštos kokybės, aukščiausios kokybės titano lydinių, kurių sekcijų storis skiriasi, kad būtų užtikrinta tobula apsauga ir sumažintas bendras svoris, todėl sistema yra 26,5 % lengvesnė už standartinį išmetimo vamzdį. Naujas profiliuotas paviršius daro įtaką garsui, kad jis atitiktų FIM varžybų triukšmo ribas, ir suteikia duslintuvui tvirtumo bei ilgaamžiškumo, kartu skleisdamas gilų, pilną garsą, kuris apima subalansuotą vieno cilindro variklio pulsavimą. 

Duslintuvas yra didžiausias įmanomas pagal turimą erdvę. Tai leidžia geriau slopinti garsą, o tai mažina poveikį natūraliai aplinkai ir kartu palengvina geresnį srautą, kad išmetamosios dujos iš degimo kameros iškeliautų kuo mažiau apribojimų. Dėl konstrukcijos atsiradęs papildomas tvirtumas padeda ilgaamžiškumui ir užtikrina didesnį atsparumą sudėtingiausiomis sąlygomis. Jis pasižymi geresniu atsaku visame sūkių diapazone ir optimaliu pojūčiu atvėrus akceleratoriaus pedalą, todėl vairuotojas puikiai jaučia kontrolę. Padidėjo galios ir sukimo momento lygis - atliekant bandymus su standartine standartine išmetimo sistema, vidiniu dinamometru užfiksuotas papildomas 2,1 kW (2,8 AG) esant 9750 aps/min ir 1,8 Nm esant 9460 aps/min. 

Siekiant didesnio patvarumo, „Evolution Line“ (titano) išmetimo sistemos paviršiuje specialia technika įspaustas logotipas, o titano kolektorius su integruota rezonansine kamera, užtikrinančia optimalų našumą ir garsą, uždengtas naujai suprojektuotu titano šilumos ekranu. Jį paprasta prijungti ir naudoti, nereikia permontuoti.

SKIRTA NAUDOTI TIK UŽDAROSE VARŽYBOSE. NESKIRTAS NAUDOTI GATVĖSE.

Tinka modeliams:

HONDA CRF250R 2022-2024
HONDA CRF250RX 2022-2024
AKRAPOVIC


"Akrapovič" yra aukščiausios kokybės išmetimo sistemų motociklams ir sportiniams automobiliams gamintojas. Ši įmonė visame pasaulyje garsėja kaip novatoriška aukštųjų technologijų įmonė, kuri išmetimo sistemų konstrukcijoje naudoja pažangias technologijas ir aukštos kokybės medžiagas.

Akrapovič" išmetimo sistemos išsiskiria geresnėmis eksploatacinėmis savybėmis, nepakartojamu garsu, naujovišku dizainu, lengva konstrukcija, meistriškumu ir ilgaamžiškumu. Moderniose bendrovės gamyklose Slovėnijoje taip pat yra nuosava titano liejykla ir metalurgijos laboratorija. Bendrovėje "Akrapovič" dirba daugiau kaip 1 800 darbuotojų, o jos gaminiai parduodami daugiau kaip aštuoniasdešimtyje šalių. Lenktynės visada buvo bendrovės DNR. Techninės paslaugos ir parama, kurią ji teikia MotoGP, WorldSBK, MXGP, IMSA WTSC ir kitoms komandoms, taip pat yra lenktynių paveldo ir praktinių žinių, kurias bendrovė sėkmingai taiko motociklų ir sportinių automobilių išmetimo sistemoms, rezultatas.