.

  • Naujiena

Akrapovic Evolution Line išmetimo sistema (Titanium) SUZUKI RM-Z 250

€ 1481.66  





Prekės kodas:  244860

Kiekis
SKIRTA TIK VARŽYBOMS UŽDAROJE TRASOJE. NESKIRTAS NAUDOTI GATVĖSE.
„Akrapovic“ išmetimo sistemų asortimento flagmanas, kurį naudoja ir išbando mūsų geriausios gamyklinės motociklų lenktynių komandos. Tai paprasčiausiai geriausia iš visų galimų išmetimo sistemų. Kiekvienas modelis yra unikalus ir skirtas maksimaliai padidinti variklio našumą, kartu sumažinant bendrą svorį, kad būtų optimizuotas bendras motociklo valdymas. Ji pagaminta vien tik iš titano.
Mūsų išmetimo sistemos atitinka FIM triukšmo ribas, turi patvaresnį suvirintą laikiklį ir titano galinį dangtelį.


Tinka modeliams:

SUZUKI RM-Z250 2019-2024
AKRAPOVIC


"Akrapovič" yra aukščiausios kokybės išmetimo sistemų motociklams ir sportiniams automobiliams gamintojas. Ši įmonė visame pasaulyje garsėja kaip novatoriška aukštųjų technologijų įmonė, kuri išmetimo sistemų konstrukcijoje naudoja pažangias technologijas ir aukštos kokybės medžiagas.

Akrapovič" išmetimo sistemos išsiskiria geresnėmis eksploatacinėmis savybėmis, nepakartojamu garsu, naujovišku dizainu, lengva konstrukcija, meistriškumu ir ilgaamžiškumu. Moderniose bendrovės gamyklose Slovėnijoje taip pat yra nuosava titano liejykla ir metalurgijos laboratorija. Bendrovėje "Akrapovič" dirba daugiau kaip 1 800 darbuotojų, o jos gaminiai parduodami daugiau kaip aštuoniasdešimtyje šalių. Lenktynės visada buvo bendrovės DNR. Techninės paslaugos ir parama, kurią ji teikia MotoGP, WorldSBK, MXGP, IMSA WTSC ir kitoms komandoms, taip pat yra lenktynių paveldo ir praktinių žinių, kurias bendrovė sėkmingai taiko motociklų ir sportinių automobilių išmetimo sistemoms, rezultatas.