.

Brembo 14 RCS Underbone Radial sankabos rankenėlės kompl.

€ 313.23
€ 256.53  





Prekės kodas:  239099

Kiekis

Brembo Radial“ pagrindinis sistemos cilindras įžengė į lenktyninių stabdžių sistemos istoriją, tai dažniausiai naudojamas MotoGP arba SBK pagrindinis cilindras ir yra rinkos lyderis.


Šis Brembo 14 RCS kamplektas veikia kaip motorolerių STABDŽIŲ pagrindinis cilindras, o motocikluose - kaip SANKABOS pagrindinis cilindras:

Stabdžiai: 14RCS dabar galite naudoti Brembo RCS technologiją savo motoroleryje, atitinkančią 14RCS dešinę pusę.

Sankaba: 14RCS dabar galite naudoti Brembo RCS technologiją motocikluose, kurių pagrindinės sankabos cilindro stūmoklio skersmuo yra 11, 12 arba 13 mm, pavyzdžiui, Ducati Monster.

14RCS turi visas technologines 19RCS – populiariausio tarp entuziastų M/C ypatybes ir tokias pačias komponentų specifikacijas kaip ir MotoGP sistemai, kietai anoduotą cilindro korpusą ir sulankstomą svirtį. Naudodamas 14RCS, vartotojas gali pakeisti svirties paspaudimo atstumą nuo 16 mm iki 18 mm tiesiog pasukdamas reguliatorių.

RCS sistema:

  • Šis naujas patentuotas įtaisas leidžia keisti svirties santykį dviem vertėmis – 16 arba 18 mm, tiesiog sukant ekscentrinę pavarą, esančią svirties priekyje.
  • Naudojant RCS sistemą – Ratio Click System – labai lengva pereiti iš vienos konfigūracijos į kitą, keičiant svirties santykį, kad jis būtų pritaikytas prie skirtingų stabdžių sistemos, naudojimo ir vairavimo savybių, pvz. ., šlapios ar sausos sąlygos, asfaltas su didesniu ar mažesniu sukibimu, grandinė su stipriu stabdymu.
  • NB. Raudona dėmė ant ekscentrinės pavaros nurodo 16 mm svirties santykio padėtį, o juoda – 18 mm padėtį.

Pagrindinio cilindro korpusas:

  • Pagrindinis cilindro korpusas yra iš aliuminio lydinio, pagamintas kalimo būdu, o po to CNC apdirbtas lengvuoju frezavimu.
  • Labai uždaros gamybos tolerancijos, panašios į naudojamas MotoGP, garantuoja puikų suderinimą su plūduriuojančiu stūmokliu dėl dar nematyto darbo tikslumo. Paviršinei apdailai pasirinktas kieto anodavimo, elektrolitinis procesas, kurio metu aliuminio ir jo lydinių paviršius paverčiamas įvairaus kieto oksido danga, kuri garantuoja labai aukštą atsparumą dilimui ir korozijai.
Brembo


„Brembo“ pirmauja pasaulyje kurdama ir gamindama aukštos kokybės stabdžių sistemas ir komponentus aukščiausio lygio automobilių, motociklų ir komercinių transporto priemonių gamintojams.

Įkurta 1961 m. Italijoje, „Brembo“ turi ilgalaikę reputaciją, teikianti novatoriškus sprendimus originalios įrangos gamintojams ir antrinėje rinkoje. „Brembo“ taip pat dalyvauja sunkiausiuose pasaulio automobilių sporto čempionatuose ir yra iškovojęs per 600 titulų.

Vadovaudamasi savo strategine vizija – „Turning Energy into Inspiration“ – „Brembo“ siekia padėti formuoti mobilumo ateitį pasitelkiant pažangiausius, skaitmeninius ir tvarius sprendimus.