.

  • Akcija
  • Išparduota

Renthal rankenėlės Full Diamond Soft

€ 15.61
€ 14.52  


Prekės kodas:  241746



Renthal "Original Series MX Grips" rankenos ir toliau išlieka populiariausios tarp geriausių pasaulio lenktynininkų. Vieno mišinio konstrukcija yra išbandyta, patikrinta ir patikima profesionalų paddock'e ir sukurta taip, kad atitiktų griežtus geriausių pasaulio lenktynininkų poreikius. Daugiau nei 40 metų kaupiami duomenys apie lenktynininkų atsiliepimus ir toliau patvirtina šią nesenstančią konstrukciją.

Gaminamos 3 skirtingų raštų (Full Diamond, Half Waffle, Full Waffle) ir 3 skirtingų pažangių mišinių (Soft, Medium, Firm); yra rankenos, tinkančios kiekvienam lenktynininkui ir jo sąlygoms.

Kiekviena rankena pasižymi skirtingu tvirtumo, lipnumo ir amortizacijos lygiu, kad atitiktų įvairias važiavimo sąlygas ir individualų stilių.

RENTHAL


Renthal yra pasaulinė motociklų, motokroso ir keturračių motociklų aksesuarų gamintoja, daugiausia dėmesio skirianti vairams ir rankenoms. Turėdama 35 metų patirtį lenktynėse ir daugybę laimėjimų kartu su geriausiais pasaulio motociklininkais, Renthal laikoma šios pramonės šakos lydere.