.

  • Akcija
  • Naujiena

Showa šliaužiamoji įvorė 39x42x20 1vnt.

€ 9.75
€ 9.66  



Prekės kodas:  249493

Kiekis

Aukštos kokybės Showa Slide šliaužiamoji įvorė priekiniui amortizatoriaus guoliui 47x49x20 tinka daugeliui motokroso ir enduro modelių. Aukštos kokybės įvorė leidžia amortizatoriui judėti sklandžiai, todėl patartina įvorę pakeisti nauja, kai atliekama amortizatoriaus techninė priežiūra.

Amortizatoriaus šliaužiamoji įvorė tinka daugeliui skirtingų transporto priemonių ir modelių, tačiau prieš užsakydami visada patikrinkite gaminio tinkamumą. Showa Slide įvorės priekinio amortizatoriaus šliaužiamąją įvorę 47x49x20 lengva montuoti, įvorė montuojamas nuėmus seną įvorę išardžius amortizatorių ir sumontavus naują įvorę.

Showa Slide buch priekinio amortizatoriaus šliaužiamoji įvorė.

Savybės:

  • Guolio dydis 47x49x20.
  • Kokybiška gamyba.
  • Lengva montuoti.
  • Tinka daugeliui skirtingų transporto priemonių.
Showa


Įmonė buvo įkurta 1938 m. kaip Showa Aircraft Precision Works. Japonijai siekdama plėtoti karinius pajėgumus ruošiantis Antrajam pasauliniam karui, „Showa“ tiekė orlaivių pakabos ir tūpimo sistemas įvairiems orlaivių gamintojams. Po karo uždrausta kurti ar gaminti orlaivių sistemas, „Showa“ įsitraukė į automobilių komponentų pramonę, naudodama savo orlaivių žinias, kad sukurtų specialius pakabos gaminius motociklams, kuriuos gamina nauja kompanija „Honda“. „Showa“ ir „Honda“ santykiai vystėsi bėgant metams, o „Honda Racing Corporation“ sudaro daugiau nei 50% „Showa“ verslo.