.

  • Akcija
  • Naujiena

Showa priekinio amortizatoriaus kreipiamoji įvorė 39x43x15 1vnt.

€ 8.78
€ 8.69  



Prekės kodas:  249501

Kiekis

Puiki priekinio amortizatoriaus įvorė iš Showa. Aukštos kokybės plieniniam guoliui panaudotos tik geriausios įmanomos medžiagos, todėl įvorė yra labai patvari ir tvirta. Įivorė sukurta taip, kad atlaikytų labai didelį įtempimą ir smūgius, todėl įvorė puikiai tinka kaip priekiniui amortizatoriaus guoliui enduro ir motokrosui.


Showa kreipiamoji įvorė, skirta priekiniam motociklo amortizatoriui. Įvorė pagaminta iš plieno, kuris yra itin atsparus dideliems įtempiams ir smūgiams. „Showa“ kreipiamosios įvorės puikiai tinka važiavimui bekele, pavyzdžiui, enduro ir motokroso. Įvorės matmenys 39x43x15.

Showa


Įmonė buvo įkurta 1938 m. kaip Showa Aircraft Precision Works. Japonijai siekdama plėtoti karinius pajėgumus ruošiantis Antrajam pasauliniam karui, „Showa“ tiekė orlaivių pakabos ir tūpimo sistemas įvairiems orlaivių gamintojams. Po karo uždrausta kurti ar gaminti orlaivių sistemas, „Showa“ įsitraukė į automobilių komponentų pramonę, naudodama savo orlaivių žinias, kad sukurtų specialius pakabos gaminius motociklams, kuriuos gamina nauja kompanija „Honda“. „Showa“ ir „Honda“ santykiai vystėsi bėgant metams, o „Honda Racing Corporation“ sudaro daugiau nei 50% „Showa“ verslo.