.

  • Akcija
  • Naujiena

Grandinė Regina 520 ZSE ZS-ring

€ 127.24
€ 115.78  





Prekės kodas:  241762

Kiekis

Naujoji ZSE grandinė - tai intensyvaus tobulinimo proceso, vykdyto kartu su geriausiomis enduro lenktynių komandomis, rezultatas, siekiant užtikrinti efektyviausią galios perdavimą iš variklio į ratą, sumažinti trintį ir kartu išsaugoti ilgaamžiškumą. Rezultatas - geriausia šiuo metu rinkoje esanti lengvojo važiavimo grandinė.

Naujasis siauras Z žiedas kartu su didelio anglies lydinio ir plieno apdorotomis plokštelėmis užtikrina patikimumą, kurį įrodo tai, kad daugelis originalios įrangos gamintojų pasirinko montuoti ZSE grandinę kaip originalią įrangą savo Enduro motociklų asortimente. Dėl šių savybių ir nedidelio svorio bei siauro pločio ZSE grandinė tampa geriausiu pasirinkimu Enduro varžybose.

Komplekte:

  • Grandinė.
  • Grandinės sujungimas.

 

Regina


Regina Group yra pasaulyje pirmaujanti standartinių ir specialių ritininių grandinių bei konvejerių grandinių, juostų ir komponentų kūrėja ir gamintoja. Dėl savo ilgamečių techninių žinių, gamybos praktinės patirties ir labai įvairaus gaminių asortimento Grupė gali pasiūlyti patikimus sprendimus plačiai paplitusioms pasaulinėms rinkoms.