.

  • Akcija

Padanga MOTOZ TERRAPACTOR MXS (Soft) 120/80 R19

€ 166.76
€ 116.73  





Prekės kodas:  236381

Kiekis

Savybės:

  • Terrapactor MXS (MX Soft) varžybinės padangos yra novatoriškiausias mūsų pasiūlymas važiuoti minkštu reljefu, specialiai pritaikytas minkštam dirvožemiui, mišriam purvu ir sausoms MX trasoms.
  • „Terrapactor MXS“ gali pasigirti lengva konstrukcija, apimančia visas mūsų žinias ir patirtį, kurios pagrindinis tikslas yra užtikrinti išskirtinį našumą minkštoje vietovėje.
  • MXS turi stambų, atvirą protektoriaus raštą, skirtą išvengti susikaupimo ir išlaikyti protektorių švarų bei užtikrinti tvirtą sukibimą net ir lipniomis sąlygomis.
  • Siekdami pagerinti padangos lankstumą ir sukibimą, padangos karkase ir rankenėlėse integravome pažangiausias protektoriaus lankstumo zonas.
MOTOZ


Visų pirma, mes esame enduro motociklų entuziastai, mėgstantys važinėti bekele. Buvome nusivylę, kad negalėjome įsigyti motociklų padangų, kurios gerai dėvisi ir duoda ilgą ridą, todėl parėmėme viską į savo rankas. Rezultatas – didėjantis Motoz specializuotų enduro, dykumos, touring, hibridinių ir krosinių padangų asortimentas, kurios, mūsų nuomone, yra geriausios aukštos kokybės motociklų padangos. Esame išdidus Australijos prekės ženklas, gaminantis bekelės padangas, kurios yra dizaino ir technologijų priešakyje, kad patenkintume nuolat didėjančius motociklininkų poreikius.

MOTOZ dydžių lentelė