.

  • Akcija
  • Naujiena

Padangos kamera AirMousse MX 1,1 bar 100/90 R19

€ 169.79
€ 154.51  





Prekės kodas:  244402

Kiekis

Airmousse sujungia didelę nitrogeno koncentraciją su neįtikėtinai tvirta patentuotų elastomerų mikromatrica. Tai panaikina „negyvą“ pojūtį ir suteikia padangoms daug gyvesnį, lengvesnį sukibimą nuo pat pirmojo važiavimo, nes nereikia įpratimo laikotarpio. Be to, patentuota formulė ir gamybos procesas užtikrina, kad putos tarnaus iki dviejų kartų ilgiau (daugiau nei 12 mėnesių).

Tinka 100/90 R19 padangoms.

AIRMOUSSE


"Mousse" - pagrindiniai aspektai ir galimybės 
Paaiškinimas: Mousse" ("mousse" prancūziškai reiškia putos), paprastai tariant, yra kietas putų vidinis vamzdis. Prancūzijos padangų bendrovė "Michelin" 1984 m. pristatė šį gaminį bekelės motociklų rinkai. Nors per daugelį metų kelios bendrovės sukūrė įvairias putų formules, gaminio eksploatacinės savybės ir ilgaamžiškumas gali skirtis priklausomai nuo tikslios jo sudėties. Dėl šios priežasties ne visos putos pasižymi vienodomis savybėmis ir eksploatacinėmis savybėmis. 

Privalumai ir trūkumai: Paprastai žinomiausias ir svarbiausias putų naudojimo privalumas yra tas, kad jos nesuplonėja. Vis dėlto žinoma, kad šis gaminys turi ir keletą trūkumų, pavyzdžiui, lėtai atšoka arba neprogresyvus jų važiavimo efektas. Pramonės ekspertai šį efektą dažnai vadina "DEAD" pojūčiu. Šis laisvumo ar nestabilumo jausmas gali turėti įtakos motociklo valdomumui ir traukos pritaikymui. Tai trūkumas, su kuriuo reikia susitaikyti, nes jų negalima reguliuoti (kaip pneumatinių sistemų ar vidinių vamzdžių), nors ilgainiui jos pačios prisitaiko dėl nusidėvėjimo. Kaip vientisas putplasčio vienetas, putplasčiai paprastai yra sunkesni už daugumą vamzdelių, o minėtas "negyvas" jausmas tik sustiprina šį sunkumo pojūtį. Siekiant sumažinti minėtus trūkumus, "Airmousse" gaminami naudojant pažangias technologijas. Norint išnaudoti visą jo potencialą, nereikia jokio pertraukos laikotarpio. 

Pagrindinė informacija  
Esame kokybiškų putų prekės ženklas iš Švedijos ir pirmą kartą putų įdėklus pradėjome gaminti 2015 m. Viskas išaugo iš meilės motokrosui ir enduro. Padangų putų įdėklų sektorius tapo įdomus dėl asmeninio noro ir galimybės pajusti tiesioginį poveikį atlikus nedidelius pakeitimus. Labai greitai sužinojome, kad kokybė, kaip ratai liečiasi su žeme, yra kur kas svarbesnė, nei įprastai spėjame. Tai yra pirmasis prisilietimo taškas ir energija, kuri nulems jūsų kitų judesių efektyvumą ir tolesnes situacijas. 

Kaip ir gyvenime - visada randame problemų, kurias reikia išspręsti, o putų įdėklų sektoriuje jų buvo daug, nuo kurių reikėjo pradėti. Ypač kai pastaruoju metu sektorius nebuvo tobulinamas, o veikiau vystomas atgal. Bėgant metams sukūrėme daug naujų asortimentų ir modelių visureigiams ir galiausiai pasiekėme idealių rezultatų su "Race Performance" linija - "Airmousses" flagmanu. 

Lygiagrečiai pastebėjome panašias problemas dviračių rinkoje ir taip pat pradėjome jas spręsti. Rezultatas - vienas unikaliausių dviračių putų pasaulyje, kurio šiandien negalima lyginti su kitais panašiais produktais. Tai - žaidimą keičiantis dalykas. 

Airmousse  
Siūlome platų musių asortimentą, kuris patenkins išrankiausio kliento poreikius ir atšiauriausias važiavimo sąlygas!  Airmousse siūlo įvairų produktų asortimentą, pritaikytą įvairiems rinkos poreikiams, ir dvi skirtingas linijas: Įprastinės ir "Race Performance". Šios linijos toliau skirstomos į tokias kategorijas kaip Mini Mx, Motocross, Enduro, Soft Enduro, Extreme ir Light Weight, taip užtikrinant visapusišką rinkos poreikių patenkinimą. 

Įprastinė "Regular Performance" linija skirta kasdieniams naudotojams, nes ji yra patikimas ir universalus sprendimas, skirtas įvairioms reikmėms. Nesvarbu, ar esate paprastas motociklininkas, ar entuziastas, "Airmousse" "Regular Performance" gaminiai sukurti taip, kad užtikrintų pastovų našumą ir ilgaamžiškumą. 

Kita vertus, "Race Performance" linija sukurta profesionalams ir tiems, kurie siekia aukščiausio lygio našumo. Daugiausia dėmesio skiriant tikslumui ir pažangioms funkcijoms, ši linija idealiai tinka lenktynininkams, kurie savo įrangai kelia aukščiausius reikalavimus. 

"Airmousse" dviračių pelėsiai yra suderinami ne tik su tradiciniais kalnų dviračiais, bet ir su populiarėjančiomis e-MTB versijomis ir žvyro dviračiais. Nesvarbu, ar įveikiate sudėtingas trasas tradiciniu kalnų dviračiu, ar tyrinėjate naujas vietoves su elektra varomu ar žvyro dviračiu, "Airmousse" siūlo sprendimus, užtikrinančius optimalų našumą ir patikimumą. 

Iš esmės "Airmousse" yra patikimas pasirinkimas tiek kasdieniams dviratininkams, tiek profesionalams, siūlantis platų gaminių asortimentą, apimantį visą rinkos poreikių spektrą. Įsipareigojusi užtikrinti kokybę ir universalumą, "Airmousse" dviračių mova puikiai tinka įvairiems dviratininkams ir dviračių važiavimo scenarijams. 

Patirkite "High Performance Difference" 
"Airmousse" niekada neleis jums įstrigti su plokščia danga! Motokrosui ir enduro sportui skirtai "Airmousse" nereikia pertraukos laikotarpio, ji sukurta ir išbandyta taip, kad nuolat veiktų 30-100+ laipsnių temperatūroje.  Dviračio putas galima naudoti daugiau nei 300 val., kol ateis laikas keisti putas naujomis. Visi mūsų gaminiai sukurti ir išbandyti kartu su profesionaliais dviratininkais.   

Technologijos  
Motokrosui ir enduro dviračiams skirta "Airmousse" yra pagaminta iš neįtikėtinai tvirtos patentuotų elastomerų mikromatricos, kuri padidina patvarumą ir leidžia putoms ilgai tarnauti. 

Medžiaga  
Sudėtyje yra didelė azoto koncentracija, kuri suteikia daug geresnį pneumatinį (oro) pojūtį ir panaikina "negyvą pojūtį".  Dėl azoto formulės "Airmousse" padangos važiuoja nuspėjamai esant mažam slėgiui, yra atsparios smūgiams ir geriau sugeria smūgius. Dėl "Airmousse" mišinio važiavimas yra gyvesnis, progresyvesnis, panaikinamas įlinkis ir suteikiamas lengvesnis judėjimo pojūtis.  

Gaminio savybės  
Visi mūsų gaminiai sukurti siekiant tų pačių aukštų eksploatacinių savybių, tačiau skiriasi motokroso/enduro ir motociklų. Mūsų motokroso/enduro putos montuojamos kartu su silikonu, kad sumažintų trintį važiuojant. Dviračiams skirtos putos nėra montuojamos kartu su silikonu, bet užpildo 80 % padangos, o likusi dalis pripildoma oro pagal pageidavimą. Dviračių putos taip pat montuojamos su hermetiku.