.

  • Akcija
  • Naujiena

CTEK jungimo laidas Comfort Connect M8

€ 7.32
€ 7.14  



Prekės kodas:  249826

Kiekis

„Comfort Connect M8“ laidas yra patogus priedas, sukurtas sklandžiai sujungti CTEK įkroviklį ir akumuliatorių. Tai ypač naudinga baterijoms, kurias sunku pasiekti arba kai neįmanoma naudoti spaustukų. Šis 40 cm ilgio ir 10A maksimalios apkrovos laidas yra suderinamas su CTEK įkrovikliais, turinčiais „Comfort Connect“ sistemą, todėl tai yra universalus įrankis įvairių tipų transporto priemonėms ar įrangos akumuliatoriams prižiūrėti. M8 dydžio kilpelės tinka mažesniems akumuliatoriaus gnybtams, užtikrinant saugų ir patikimą jungtį efektyviam įkrovimui. Šis laidas yra ne tik praktiškas sprendimas kasdieniams įkrovimo poreikiams tenkinti, bet ir supaprastina kelių baterijų priežiūros procesą, nes jį galima nuolat pritvirtinti prie akumuliatoriaus gnybtų, kad būtų galima greitai ir lengvai įkrauti.

CTEK


Baterijos efektyvumo didinimas nėra tik šūkis – tai yra viso mūsų veiklos ir kiekvieno gaminamo gaminio esmė. Tai reiškia, kad peržengiame mokslinių tyrimų ir plėtros ribas, kad rinkai pateiktume naujas akumuliatorių įkrovimo technologijas.

Mūsų klientai iš mūsų gaminių tikisi tik geriausio, nesvarbu, ar jie juos naudoja namuose, dirbtuvėse, kaip esminę savo kasdienio darbo dalį ar net lenktynių trasose. Ir mes lenkiame konkurentus, nes nuolat tobulėjame ir nuolat diegiame naujoves. Apsidairykite aplinkui ir pamatysite, kad visa mūsų organizacija gyvena ir kvėpuoja šiuo požiūriu. Ten, kur kiti išsiplėtė, mes ir toliau siekiame maksimaliai padidinti akumuliatoriaus veikimą.

Štai kodėl CTEK yra pasaulinė baterijų valdymo sprendimų rinkos lyderė.