.

  • Akcija

Dviračio prakiurusios padangos sandariklis THUMBS UP - 100ml

€ 13.81
€ 9.67  



Prekės kodas:  202598

Kiekis

Sandarinimo skystis kameroms ir bekamerėms padangoms. Greitai ir efektyviai užsandarina vidinių kamerų, kamerų ir bekamerių padangų pradūrimus. Leidžia pataisyti smulkius defektus – užsandarina skyles iki 6mm skersmens. Natūralu, kad jis taip pat gali būti naudojamas remontui arba kaip priemonė išvengti vidinių kamerų ir standartinių bekamerių sistemų defektų.

Dozavimas: apie 50 ml vienai padangai. Veikia apie 2-7 mėnesius. Vėliau išdžiūsta ir susidaro guminė plėvelė. Apsaugą galima atnaujinti kelis kartus. Tik vidinėms kameroms su keičiamu vožtuvo įdėklu. Netinka didelių pažeidimų (įpjovimų / įtrūkimų) sandarinimui.

Netinka šoninių sienelių pradūrimų sandarinimui. Turinys negali patekti į akis. Nevalgyti. Saugoti nuo vaikų.

Instrukcija: Nuimkite kamštelį naudodami pateiktą įrankį. Išleiskite padangą. Gerai sukratykite buteliuką, į padangą įspauskite reikiamą kiekį sandariklio. Nuvalykite sandariklio perteklių, pakeiskite vožtuvo šerdį, iš naujo pripūskite padangą, kad slėgis būtų tinkamas, ir važiuokite mažiausiai 10 minučių.

THUMBS UP


"THUMBS UP" yra daugiau nei 40 metų profesionalus padangų remonto gaminių gamintojas, įsikūręs Taipėjuje, Taivane. Gaminiai tinka visų rūšių transporto priemonių padangų remontui, dviračių, motociklų, automobilių ir kitoms transporto priemonėms. Padangų remonto produktai parduodami visame pasaulyje. Be to, jų produktai yra pripažinti ir turi aukščiausios kokybės reputaciją visame pasaulyje.