.

  • Akcija
  • Išparduota

Alyva Amsoil 5W50 sintetinė ATV/UTV 946ml

€ 19.42
€ 18.06  


Prekės kodas:  250109



Sukūrta AMSOIL, skirta sunkiai dirbantiems ir našiems keturračiams ir UTV. Pažangi sintetinė technologija atspari oksidacijai ir apsaugo nuo didelio karščio, kad išvengtų dumblo ir lako susidarymo. Puikus šalto srauto gebėjimas greitai užvesti esant žemai temperatūrai. Aušina uždengtus variklius.

VARIKLIO APSAUGA

Sintetinė technologija užtikrina rezervinę apsaugą nuo karščio stipriai apkrautiems varikliams.

Užtikrina patikimą apsaugą nuo nusidėvėjimo ir padeda aušinti uždengtus variklius.

UŽTIKRINTA APSAUGA BET KOKIU ORU

Išlieka skystas esant minusinei temperatūrai, kad užtikrintų puikią paleidimo apsaugą.

Atsparus retėjimui dėl didelio karščio ir mechaninio šlyties, kad būtų užtikrinta puiki apsauga karštomis sąlygomis.

Idealiai tinka kaip ištisus metus naudojama alyva, kai karštu oru rekomenduojama naudoti 10W-50, padedant motociklininkams sutaupyti laiko ir pinigų, skiriamų priežiūrai.

PASITIKĖJIMAS SANKABA

Specialiai sukurta AMSOIL, skirta naudoti Polaris* Ranger,* RZR* ir Sportsman* keturračiuose ir UTV, todėl yra ekonomiška ir efektyvi alternatyva OEM prekės ženklo skysčiams.

Amsoil


AMSOIL specializuojasi kuriant sintetinius tepalus, kurie siūlo novatoriškus atsakymus į didžiausius transporto priemonių ir įrangos iššūkius. Dėl išskirtinių AMSOIL sintetinių tepalų našumo įvairiose rinkose - automobilių, sporto, pramonės, lenktynių ir kitose – mūsų įtaka pramonėje yra neabejotina, o mūsų prekės ženklas yra labai gerbiamas. Mūsų įsipareigojimas diegti naujoves paskatino daugybę žmonių tapti lojaliais klientais.