.

  • Akcija
  • Naujiena

Įbrėžimų šalinimo pasta Autosol Metal Polish 250ml

€ 12.58
€ 12.27  



Prekės kodas:  240829

Kiekis

Naudodami skystą „Autosol“ metalų poliravimo pastą su abrazyvu, galite atkurti beveik visų metalų (taip pat nerūdijančio plieno) blizgesį. Pasta turi stiprų poliravimo efektą, todėl ji ypač tinkama blogos būklės metalui atkurti. Ji pašalina rūdis ir nuosėdas (taip pat druskos nuosėdas), suteikia gražų blizgesį ir palieka apsauginį sluoksnį.

Ideali stipriai pažeistiems ir korozijos paveiktiems paviršiams. Taip pat pašalina nedidelius įbrėžimus. Tai pasaulyje garsioji klasikinė pasta, apdovanota aukso medaliais ir turinti NSF sertifikatą.

Mažiau tinkama naujam ar jautriam chromui (naudokite nerūdijančio plieno/chromo poliravimo pastą naujam ar jautriam chromui). Ši poliravimo pasta turi abrazyvinių dalelių.

 

Autosol


1929 m. Otto Durst įkurtas AUTOSOL® prekės ženklas apima visą valymo ir priežiūros produktų programą, skirtą pramoniniam, komerciniam ir privačiam naudojimui. Išrankūs klientai pasitiki AUTOSOL® gaminiais, skirtais naudoti naujuose ir klasikiniuose automobiliuose, motocikluose, prabangiose jachtose, sunkiasvoriuose sunkvežimiuose, namų apyvokos reikmenyse ir pramoninėje aplinkoje.

Keletas gaminių buvo apdovanoti prestižiniu „Monde Selection“ aukso medaliu Tarptautinio kokybės atrankos instituto Belgijoje!