.

  • Akcija
  • Naujiena

Tikmedžio Atnaujinimo Priemonė Autosol Marine Teak Brightener 1L

€ 19.42
€ 18.93  



Prekės kodas:  240836

Kiekis

AUTOSOL® Marine Teakwood Brightener efektyviai valo įgriuvusią ir orą pažeistą medieną iki porų ir atkuria jos spalvą. Mediena vėl įgauna natūralų spalvos toną ir gylį. Tinka visiems tekšmedžiams, tekšmedžio deniams jachtose ir laivuose, taip pat visiems tekšmedžio baldams laive ir namų sode.

Gamybos vieta: pagaminta Vokietijoje
Gamintojo numeris: 11 015120
Gamintojas: Autosol
Kiekis: 1 litro butelis
Pristatymo turinys: 1 vnt. 1 litro butelio, kaip parodyta produkto nuotraukoje

Naudojimas: Priklausomai nuo nešvarumų laipsnio, skiedžiama AUTOSOL® MARINE TEAKWOOD CLEANER 1:3 iki 1:5 su vandeniu. Ypač pažengusiam medienos pilkėjimui naudokite neskiedžiant. Gausiai tepkite valymo tirpalą ant medienos su šepetėliu arba šluoste. Leiskite veikti 2–5 minutes ir palaikykite valymą su šepetėliu arba šluoste. Po to kruopščiai nuplaukite apdorotą paviršių gausiai vandeniu.

Patarimas: Leiskite produktui išdžiūti. Venkite kontakto su dažytomis paviršiais.

Ingredientai: VANDUO, OKSALIO RŪGŠTIS, BUTOKSIDIGLIKOLIS, KAPRILIL/KAPRIL GLIKOSIDAS, KOKAMIDOPROPIL BETAINAS.

Įspėjimas: Sukelia sunkius odos nudegimus ir akių pažeidimus. Neįkvėpkite garų. Dėvėkite apsaugines pirštines/apsauginius drabužius/akių apsaugą/veido apsaugą. PATEKUS Į ODĄ (arba plaukus): nedelsiant nuimkite visus užkrėstus drabužius. Nuplaukite odą vandeniu [arba dušu]. PATEKUS ĮKVEPIANT: išneškite asmenį į gryną orą ir užtikrinkite, kad kvėpuotų laisvai. Nedelsiant skambinkite ĮNUODIJIMŲ CENTRUI / gydytojui. Rinkitės turinį / konteinerį pagal vietinius / regioninius / nacionalinius / tarptautinius reglamentus.

Informacija apie ingredientus pagal Ploviklių direktyvą - Priedas VII D, EC -648/2004 galima rasti ES portale.

 

Autosol


1929 m. Otto Durst įkurtas AUTOSOL® prekės ženklas apima visą valymo ir priežiūros produktų programą, skirtą pramoniniam, komerciniam ir privačiam naudojimui. Išrankūs klientai pasitiki AUTOSOL® gaminiais, skirtais naudoti naujuose ir klasikiniuose automobiliuose, motocikluose, prabangiose jachtose, sunkiasvoriuose sunkvežimiuose, namų apyvokos reikmenyse ir pramoninėje aplinkoje.

Keletas gaminių buvo apdovanoti prestižiniu „Monde Selection“ aukso medaliu Tarptautinio kokybės atrankos instituto Belgijoje!