.

  • Akcija
  • Naujiena

Valiklis OC1 Bike Shine 500ml

€ 13.18
€ 12.39  



Prekės kodas:  241765

Kiekis

Ilgalaikis blizgesys: suteikia vandeniui atsparią dangą ir ilgai išliekantį blizgesį.

Naudojimo paprastumas: Lengva naudoti ir greitai veiksminga.

Antistatinis poveikis: Suteikia ilgalaikį antistatinį poveikį, kuris yra atsparus vandeniui ir nešvarumams.

Pagerina spalvos gylį: metaliniams, plastikiniams ir guminiams paviršiams suteikia blizgesio.

Sumažina trintį: sumažina trintį ant šakių kojelių ir galinių amortizatorių.

OC1-Bike Shine yra pagrindinė priežiūros priemonė, kuri efektyviai pašalina nešvarumus, kartu apsaugodama dažus ir laką ant visų tipų paviršių.

OC1-Bike Shine yra aukštos kokybės priežiūros produktas, specialiai sukurtas tam, kad suteiktų jūsų motociklams ilgalaikį blizgesį ir vandenį atstumiančią dangą. Dėl lengvo naudojimo ir greito poveikio jis idealiai tinka reguliariai prižiūrėti jūsų dviračius.

Šis blizgesio ir apsaugos purškiklis suteikia ilgalaikį antistatinį poveikį, kuris atstumia vandenį ir nešvarumus. Tai reiškia, kad jūsų motociklai išlieka švaresni po kiekvieno naudojimo ir yra mažiau linkę į nešvarumus ir nešvarumus.

OC1-Bike Shine pagerina spalvos gylį ir suteikia blizgesį metaliniams, plastikiniams ir guminiams paviršiams. Šis purškalas visada leidžia jūsų motociklams atrodyti geriausioje šviesoje.

Kitas OC1-Bike Shine akcentas yra jo gebėjimas sumažinti trintį ant šakių kojų ir galinių amortizatorių. Tai pagerina jūsų motociklo našumą ir užtikrina sklandesnį važiavimą.

OC1-Bike Shine apsaugo nuo nešvarumų nuosėdų ant apdorotų paviršių ir atkuria naują apdailą po garų slėgio ir plovimo aukštu slėgiu. Dėl savo silikoninės formulės jį saugu naudoti ant plastikinių paviršių, tokių kaip apdailos plokštės, dažyti paviršiai, prietaisų skydeliai, sparnai, šoniniai veidrodėliai ir varikliai.

 

 

OC1


OC1 - Profesionalios, Vokietijoje gaminamos dviračių, motociklų ir lėktuvų švaros ir priežiūros priemonės.