.

  • Akcija
  • Naujiena

Stikliukų valiklis OC1 Lens Cleaner 100ml

€ 13.18
€ 12.39  



Prekės kodas:  241771

Kiekis

Lens Cleaner 100ml yra puikus skystis, specialiai sukurtas valyti lęšius be dryžių. Šis universalus valiklis, tinkantis tiek lygiems, tiek porėtiems paviršiams, efektyviai pašalina rankų atspaudus, riebalų dėmes, nešvarumus ir dulkes. Jis palieka elektrostatinę plėvelę, kuri riboja pakartotinį sutepimą, todėl stikliukas išlieka švarus ilgiau. Valiklis malonaus kvapo, nealergizuojantis ir be alkoholio.

Be to, Lens Cleaner 100ml buvo specialiai sukurtas šalmams, akiniams ir akiniams valyti. Greitai ir saugiai pašalina nešvarumus, dulkes, nešvarumus, sniegą, prakaitą ir riebalų likučius nuo visų tipų lęšių, įskaitant pagamintus iš polikarbonato. Valiklis naudoja dejonizuotą vandenį, kaip rekomenduoja daugelis šalmų gamintojų, ir yra saugus naudoti su visomis lęšių medžiagomis.

Lęšių valiklis yra ekologiškas pasirinkimas, nes jis yra visiškai ekologiškas ir jame nėra kenksmingų cheminių medžiagų ar tirpiklių. Puikiai tinka motociklų akiniams, dviratininkų akiniams, snieglenčių ir slidinėjimo akiniams bei visų kitų tipų akiniams valyti. Jis tinka visų tipų skydeliams, įskaitant permatomus, tonuotus, metalizuotus arba su nerasojančia danga. Idealiai tinka daugkartiniam naudojimui, 100 ml lęšių valiklis išlaikys jūsų lęšius švarius, skaidrius ir be dryžių ilgiau.

Naudojimo instrukcijos:

  1. Prieš naudojimą gerai suplakti.
  2. Išpurkškite valiklio tiesiai ant stikliuko arba akinių paviršiaus.
  3. Naudokite mikropluošto šluostę, kad švelniai pašalintumėte nešvarumus ar šiukšles.
  4. Jei reikia, pakartokite procesą.
  5. Leiskite stikliuko ar akinių paviršiui išdžiūti arba naudokite švarią mikropluošto šluostę.

Pastaba: Jei lęšiai yra labai sutepti, gali tekti pakartoti procesą.

OC1


OC1 - Profesionalios, Vokietijoje gaminamos dviračių, motociklų ir lėktuvų švaros ir priežiūros priemonės.