.

  • Akcija
  • Naujiena

Gręžimo ir pjovimo alyvos purškalas Motorex Easy Cut Spray 250ml

€ 14.14
€ 13.23  



Prekės kodas:  241874

Kiekis

Gręžimo ir pjovimo alyvos purškalas, skirtas visų rūšių legiruotam plienui, taip pat spalvotiesiems metalams ir aliuminiui. Padidina apdirbimo greitį, sumažina nusidėvėjimą ir prailgina įrankių tarnavimo laiką. Optimalios aušinimo ir tepimo savybės. MOTOREX EASY CUT PUMPSPRAY puikiai tinka apdirbti (gręžti, pjauti sriegį, pjauti, tekinti, frezuoti, perforuoti) visų rūšių aukšto legiruotojo plieno, taip pat spalvotųjų metalų ir aliuminio žaliavas.

MOTOREX


MOTOREX jau daugiau nei 100 metų savo klientams teikia aukščiausios kokybės produktus ir paslaugas. Dėl šios aukščiausios kokybės ir patirties MOTOREX yra patikimas partneris mažoms ir vidutinėms įmonėms ir pramonei, taip pat dviratininkams ir motociklininkams – tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

Nesvarbu, ar tai inžinieriai, chemikai, technikai, pardavimų ekspertai, paslaugų specialistai ar rinkodaros profesionalai: visi mūsų ekspertai yra orientuoti į mūsų klientus ir jų poreikius. Kiekvienas, perkantis iš MOTOREX, tikrai ras tobulą gaminį, atitinkantį visus tepimo reikalavimus, iš daugybės pasirinkimų.