.

  • Akcija
  • Išparduota

BREMBO LCF600+ stabdžių skystis 500ml

€ 34.26
€ 33.41  


Prekės kodas:  249449



Brembo Racing LCF 600 PLUS - specialiai sukurtas lenktynių sąlygoms, naudojamas geriausių MotoGP ir SBK komandų. Jis pasižymi ypač mažu suspaudžiamumo faktoriumi ir aukšta virimo temperatūra. Nors LCF 600 PLUS yra laikomas geriausiu stabdžių skysčiu rinkoje, jo higroskopiškumas lemia, kad tarnavimo laikas yra ribotas (paprastai nuo 2000 iki 4000 km)​.

LCF 600 PLUS viršija JAV specifikacijas FMVSS 116 DOT4 ir yra suderinamas su visomis Brembo stabdžių sistemomis. Tačiau, svarbu paminėti, kad jis negali būti naudojamas sistemose, kurių detalės turi magnio.

Brembo


„Brembo“ pirmauja pasaulyje kurdama ir gamindama aukštos kokybės stabdžių sistemas ir komponentus aukščiausio lygio automobilių, motociklų ir komercinių transporto priemonių gamintojams.

Įkurta 1961 m. Italijoje, „Brembo“ turi ilgalaikę reputaciją, teikianti novatoriškus sprendimus originalios įrangos gamintojams ir antrinėje rinkoje. „Brembo“ taip pat dalyvauja sunkiausiuose pasaulio automobilių sporto čempionatuose ir yra iškovojęs per 600 titulų.

Vadovaudamasi savo strategine vizija – „Turning Energy into Inspiration“ – „Brembo“ siekia padėti formuoti mobilumo ateitį pasitelkiant pažangiausius, skaitmeninius ir tvarius sprendimus.