.

  • Akcija
  • Išparduota

BREMBO HTC 64 T stabdžių skystis 500ml

€ 42.93
€ 41.86  


Prekės kodas:  249453



Brembo Racing HTC 64T yra specialiai sukurtas aukštos temperatūros stabdžių skystis, užtikrinantis aukščiausias savybes bet kokiomis lenktynių sąlygomis. 

Suderinamumas:
HTC 64T yra suderinamas su visomis Brembo lenktynių stabdžių sistemomis. Kad būtų pasiektas maksimalus eksploatacinių savybių pranašumas, prieš užpildant stabdžių sistemą rekomenduojama visiškai išpilti kitų tipų skysčius, kad nesusilpnėtų skysčio savybės. Brembo HTC 64T negalima naudoti stabdžių sistemose, kuriose yra magnio dalių.

Brembo


„Brembo“ pirmauja pasaulyje kurdama ir gamindama aukštos kokybės stabdžių sistemas ir komponentus aukščiausio lygio automobilių, motociklų ir komercinių transporto priemonių gamintojams.

Įkurta 1961 m. Italijoje, „Brembo“ turi ilgalaikę reputaciją, teikianti novatoriškus sprendimus originalios įrangos gamintojams ir antrinėje rinkoje. „Brembo“ taip pat dalyvauja sunkiausiuose pasaulio automobilių sporto čempionatuose ir yra iškovojęs per 600 titulų.

Vadovaudamasi savo strategine vizija – „Turning Energy into Inspiration“ – „Brembo“ siekia padėti formuoti mobilumo ateitį pasitelkiant pažangiausius, skaitmeninius ir tvarius sprendimus.